Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto sexi telo sa vracia do správ: Známa moderátorka sa ukázala v plavkách!

Simona Simanová Zobraziť galériu (5)
Simona Simanová (Zdroj: Facebook S.S.)

BRATISLAVA - To je ale telo! Moderátorka spravodajskej relácie RTVS Simona Simanová (33) je síce už dva roky na materskej dovolenke, no začiatkom augusta sa televíznym divákom bude prihovárať opäť. Tí sa majú rozhodne na čo tešiť. Známa mamička je totiž nielen šarmantná, ale aj nesmierne sexi. Dôkazom môžu byť jej aktuálne fotografie, na ktorých si blondínka zapózovala len v úsporných plavkách.

Simonu Simanovú poznajú televízni diváci zo spravodajských relácií RTVS. Pred dvoma rokmi sa však blondínka z obrazoviek stiahla a všetok svoj čas venovala svojmu prvorodenému synovi Lucasovi, ktorého vychováva spoločne so slovenským tenistom Lukášom Lackom.

Ako však sama avizovala na svojom oficiálnom profile na Facebooku, spoza moderátorského pultu sa čoskoro divákom bude prihovárať opäť. „Užívame si. Posledné dni na materskej a konečne ‘dovolenke’ a potom už práca, ale tá našťastie baví,“ napísala k zverejnenej fotografii z exotického raja Simona, ktorá kúsok horúcich momentov preniesla aj na svojich priaznivcov.

Moderátorka ich totiž zásobila aj niekoľkými zábermi, na ktorých ukázala svoju obdivuhodnú postavičku iba v plavkách. Známa mamička upútala pozornosť neuveriteľným šarmom, štíhlym bruškom a krivkami zaoblenými na tých najsprávnejších miestach. Pozrite na to sexi telo!

Viac Simoniných fotiek v plavkách si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Simona Simanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu