Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po Mrvovej pizzérii zostali len prázdne priestory: Krach?!

Tomáš Mrva Zobraziť galériu (5)
Tomáš Mrva (Zdroj: TV MARKÍZA)

TRNAVA – Peniaze minul a sen sa rozplynul! Tak znejú najnovšie informácie o víťazovi Farmy 7, Tomášovi Mrvovi, ktorý si po výhre v markizáckej reality šou konečne otvoril vytúženú reštauráciu. Do redakcie sme totiž dostali správu, podľa ktorej Trnavčanovo podnikanie krachlo a prevádzku musel zavrieť. Zisťovali sme, čo sa stalo.

Neznámy zdroj, ktorý napísal do našej redakcie, tvrdí, že bývalého farmára mali nájomcovia doslova vyhodiť z priestorov, v ktorých reštauráciu prevádzkoval. Po tom, ako skrachoval, sa mal zamestnať v jednom z miestnych podnikov, kde momentálne pracuje ako radový pizzér. „Sen sa velice rýchlo rozplynul,“ napísala nám čitateľka.

Keďže reči o tom, že exfarmárovi podnikanie nevyšlo, sa šírili už dlhšie, oslovili sme Tomáša s otázkou, ako to teda je. „Vôbec to nie je pravda, preboha. Ja som sa presťahoval na nové miesto, kde mi to  viac vyhovuje, má to tu väčšiu kapacitu – až 150 miest,“ povedal nám so smiechom Mrva, ktorý sa podľa vlastných slov už dopočul, že sa tieto klebety rozšírili.

Tomáš Mrva vo finále porazil Luciu Mokráňovú.
Zobraziť galériu (5)
Tomáš Mrva vo finále porazil Luciu Mokráňovú.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Absolútne nerozumiem tým rečiam a ani už zverejneným informáciám, že som skrachoval. Skrátka som svoju pizzériu presunul na iné miesto a dokonca aj odbyt mi tu ide oveľa lepšie, nemám sa na čo sťažovať,“ prezradil nám Tomáš, ktorý priznal, že keď sa prvýkrát verejne začalo hovoriť o tom, že je na dne, poriadne ho to vytočilo.

Bývalý farmár momentálne teda reštauráciu prevádzkuje na novej adrese a ako nám sám povedal, na nezáujem zákazníkov sa sťažovať nemôže. Do hlavy mu nejde akurát to, kto tieto, podľa neho vymyslené informácie, šíri ďalej. „Nechápem tie reči... Niekto mi asi silou-mocou potrebuje robiť zle,“ uzavrel Trnavčan, ktorý sa teší na nových zákazníkov v presťahovanej pizzérii. 

Viac o téme: FarmaTomáš Mrva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu