Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sajfa otvorene o manželstve: Toto by chcela počuť každá žena!

Sajfa s manželkou Veronikou Zobraziť galériu (4)
Sajfa s manželkou Veronikou

BRATISLAVA – O niekoľko týždňov to bude presne rok, odkedy sa z Mateja „Sajfu“ Cifru (38) stal ženáč a premenoval krásnu markizáčku Veroniku Ostrihoňovú (28). Ich „svadba milénia“ bola v uplynulom roku jednou z najrozoberanejších udalostí, a tak nás zaujímalo, či sa odvtedy niečo vo vzťahu sympatickej dvojice zmenilo.

Mnohé dnešné páry zastávajú názor, že spečatenie vzťahu manželským sľubom je len zbytočnou a preceňovanou hlúposťou. Čoraz častejšie sa zamilované dvojice odvolávajú na populárnu formulku „my sa ľúbime aj bez papiera,“  a hoci žijú roky v jednej domácnosti či dokonca vychovávajú spoločných potomkov, zostávajú spolu, takpovediac, „nadivoko“.

Toto však rozhodne nie je prípad populárneho moderátora Sajfu a jeho krásnej manželky Veroniky. Tí pred rokom svoj vzťah zoficiálnili najprv sobášom na úrade a o týždeň neskôr v luxusnom kaštieli na Morave. A práve vďaka ich svadbe si pred niekoľkými týždňami povedala svoje áno aj ďalšia dvojica – Adela Banášová a Viktor Vincze.

Keď sme Sajfu nedávno stretli pri moderovaní tlačovky na nábreží Dunaja, zaujímalo náš, či sa jeho život po svadbe výrazne zmenil. „Áno, strašne veľa vecí. Som oveľa šťastnejší, spokojnejší, oveľa viac sa usmievam, oveľa viac sa teším domov z roboty. Takže áno, zmenilo sa absolútne všetko,“ priznal nám otvorene.

Dôvod na radosť má Sajfa určite aj z blížiacej sa dovolenky, kam sa chystá už v auguste. Ak vás zaujíma, kde bude jeden z našich najobľúbenejších moderátorov celý mesiac relaxovať, pozrite si nasledujúce video. 

Sajfa

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu