Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárska hviezda zahanbená priamo pred kamerami: Ja vás zabijem!

Milan Ondrík Zobraziť galériu (4)
Milan Ondrík (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pustili to pred celým Slovenskom! Obľúbený herec Milan Ondrík (37) je na slovenskej filmovej scéne už poriadne dlho. Ak by ste si však mysleli, že tohto ostrieľaného harcovníka už nič nezaskočí, tak ste teda na veľkom omyle. Dôkazom môže byť zverejnené video, ktoré známeho umelca totálne zahanbilo.

Už dnes večer sa v novej jojkárskej šou Všetko čo mám rád posadia do kresiel pre hostí herci Martin Nahálka a Milan Ondrík. Obaja budú divákov častovať zaujímavými historkami či trapasmi zo svojho života a chýbať nebude ani nadupaná zábava, ktorá sa vystupňuje v momente, keď réžia vytiahne na jedného z nich úsmevné retro video.


Skrúcaný si rypol do Kollára: Boris, bolo ti to treba?!


„Máme tu konkrétny materiál, ktorý je podľa mňa jednou z tvojich prvých úloh na filmovom plátne. Pozri sa na to,“ zahlásil moderátor Števo Skrúcaný, ktorý získal Milanov archívny záznam z istej recitačnej súťaže.

„Ja vás zabijem!“ spontánne reagoval nič netušiaci Ondrík, ktorý sa v zapätí poriadne zapýril od hanby. „No, už si to pamätáš?“ vyzvedal Pišta. „Pamätám“ odpovedal obľúbený herec, ktorý napokon odhodil všetky zábrany, postavil sa pred publikum a starú poviedku z detstva odrecitoval ako hotový „pán“. Pozrite, no nebol zlatý? :)

Milan Ondrík - Všetko čo mám rád

Viac o téme: Milan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu