Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hororové chvíle slovenskej herečky v zahraničí: Strach a trauma na celý život!

Daniela Šinkorová prežívala chvíle hrôzy. Zobraziť galériu (5)
Daniela Šinkorová prežívala chvíle hrôzy. (Zdroj: Tv Prima)

RÍM - Obrovský strach o život! Herečka Daniela Šinkorová (44) zažila nedávno doslova minúty hrôzy. Cestou z dovolenky sa totiž ocitla na palube lietadla, ktoré muselo núdzovo pristáť. Čo sa stalo?!

Pred pár dňami bola slovenská herečka Daniela Šinkorová účastníkom priam hororových chvíľ, na ktoré určite len tak ľahko nezabudne. Situácia ako z akčného filmu sa odohrávala na palube lietadla smerujúceho z Ríma do Prahy. Krátko po vzlietnutí musel totiž stroj núdzovo pristáť, čo nič netušiacich pasažierov poriadne vydesilo.

„Odlietali sme z Ríma a po 15 minútach, keď letušky začali podávať servis sa z reproduktorov ozvalo hlásenie - cabin crew emergency. Letušky tak okamžite bez slova zmizli preč,“ začala opisovať svoj nedávny traumatický zážitok brunetka. Tá zároveň tvrdí, že obrovskú neistotu vystupňovalo aj to, že na cestujúcich v danom momente vypadli špeciálne masky.

Chaos vraj nastal pre technickú poruchu a dekompresiu v kabíne lietadla, ktoré sa okamžite muselo vrátiť na letisko do Ríma. „Báli sme sa. Po chvíli, keď sme už boli v nižšej letovej hladine, sa už však objavili letušky s tým, že už sme mimo nebezpečenstva, že môžeme zložiť masky a bez problémov pristaneme,“ povedala pre český Blesk.cz Daniela.

Na herečku však po pristáti čakala ešte jedna nepríjemná skúsenosť. „Na letisku v Ríme neexistovala žiadna kompetentná osoba, ktorá by s nami o vzniknutej situácii komunikovala, neboli nám sprostredkované dostatočné informácie,“ nahnevane skonštatovala tmavovláska. „Nebol to pekný zážitok. Som rada, že som konečne doma,“ dodala na záver Šinkorová.

Viac o téme: Daniela Šinkorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu