Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúci rozchod v slovenskom šoubiznise: Najznámejšiemu gay páru je koniec!

Rasťo Holubec a Fero Mikloško sa po 15 rokoch vzťahu rozišli. Zobraziť galériu (6)
Rasťo Holubec a Fero Mikloško sa po 15 rokoch vzťahu rozišli. (Zdroj: Instagram F.M.)

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Jeden z najznámejších módnych návrhárov Fero Mikloško (41) sa dlhé roky objavoval po boku svojho partnera Rasťa Holubca. Ich láske je však koniec!

V týchto dňoch sa rozišiel ďalší šoubiznisový párik. Vzťah skončil aj ikonickému módnemu návrhárovi Ferovi Mikloškovi a Rasťovi Holubcovi. Zbohom si povedali po dlhých 15 rokoch. Namiesto oslavy výročia, tak obaja môžu zapiť rozchod. Pre mnohých je ukončenie ich vzťahu šokom, keďže ešte donedávna sa objavovali bok po boku na spoločenských akciách.

Na sociálnej sieti Facebook však Holubec zvernejnil fotku, kde naznačil, že ich vzťahu je koniec. V angličtine napísal veľavravné heštegy: ,,Je koniec. Žiadne výročie Fero Mikloško." Zisťovali sme, či je to naozaj tak. Obaja nám však túto nemilú informáciu potvrdili.

„Áno, je to pravda. Súkromne sme sa rozišli, naďalej tvoríme a spolupracujeme v rámci značky MIKLOSKO. Ďakujem za porozumenie,“  napísal nám Holubec. Rovnako reagoval aj módny návrhár. „Potvrdzujem informáciu, je to tak, pracovne však ostávame naďalej spolu," napísal nám Mikloško. Zisťovali sme preto, či je za ich rozchodom niekto tretí. „Nie, nik za tým nie je,“ dodal Fero.

Záber, ktorým Rasťo Holubec oznámil svojim priateľom na Facebooku rozchod, aj ďalšie spoločné fotky známej šoubiznisovej dvojice, nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Šokujúci rozchod v slovenskom šoubiznise: Najznámejšiemu gay páru je koniec!

Viac o téme: Fero MikloškoRasťo Holubec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu