Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Herečka Haasová vystavila krivky v plavkách: Tvrdo na to doplatila!

Zuzana Haasová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Haasová

BRATISLAVA - Au! Našu krajinu v posledných dňoch ovládli tropické horúčavy. Väčšina Slovákov preto hľadá osvieženie pri vode. Výnimkou nie je ani herečka Zuzana Haasová (36), ktorá sa v pondelok k jazeru vybrala aj so svojou dcérkou Romanou. Plavovláska sa nahodila do plaviek, ľahla na deku, relaxovala... No neskôr to trpko oľutovala!

Herečka Zuzana Haasová pondelkové popoludnie strávila v Rakúsku pri jazere. Spolu s dcérkou Romankou si vychutnávali príjemné počasie a osviežujúce chvíle bez horúceho slnka. Oblohu totiž zahalila hotová čierňava. Napriek tomu na svoje rozhodnutie vyzliecť sa do plaviek, plavovláska neskôr trpko doplatila.

Domov sa totiž vrátila s kompletne spáleným chrbtom. „Slnko nepálilo, ale výsledok bol opálený chrbát, čo u mňa nie je zvykom - v lete väčšinou neležím na slnku. Treba sa natierať, aj keď nesvieti!!!“ povedala nám Zuzana. Tá si chvíle pri jazere užívala práve v tom momente, kedy pri Viedni vyčíňalo tornádo. Zaujímalo nás preto, či sa nebála. 


VIDEO Tornádo neďaleko Bratislavy: Valia sa na nás silné búrky a krúpy!


„Letné búrky mám rada, nebojím sa ich, často sa v nich prechádzam alebo ich sledujem. O ‚tornáde‘ som sa dozvedela neskôr. Nevedela som, že to bolo ‚tornádo‘, nebolo to také brutálne, ale je pravda, že lietali aj stoličky. Bolo to super,“ prekvapuje svojimi slovami herečka, ktorá po príchode domov nič nepodcenila a svoj ubolený chrbát upokojila penovou emulziou proti spáleninám.

„Keďže som si narobila snehové gule na chrbte, tak ma nič nebolí,“ dodala známa Slovenka. Ako to v Rakúsku vyzeralo počas jej pobytu pri jazere a ako dopadol jej chrbát, si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Galéria: Herečka Haasová vystavila krivky v plavkách: Trpko na to doplatila!

Viac o téme: Zuzana Haasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu