Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milostné rošambo najmladšieho z rodu Bučkovcov: Rozchod s matkou svojho dieťaťa, zásnuby s inou a teraz...!

Tomáš Bučko Zobraziť galériu (8)
Tomáš Bučko

SIHLA - Čo sa stalo?! Tomáš Bučko (29) sa do povedomia verejnosti dostal spolu so svojou rodinou vďaka jojkárskej šou Farmár hľadá ženu. A aktuálne všetko nasvedčuje tomu, že svoju vyvolenú sa mu konečne podarilo nájsť. Na sociálnej sieti Facebook sa totiž chválil zásnubami. To bolo cez víkend, ale teraz...!

Tomáš Bučko doposiaľ nemal veľké šťastie v láske. Nenašiel si ju ani v jojkárskom projekte Famár hľadá ženu a svoju osudovú ženu sa mu nedarilo nájsť ani v súkromnom živote. Hoci niekoľko pokusov z jeho strany už bolo... 

Pred viac ako tromi rokmi sa zamiloval do blondínky Evky, ktorá mu porodila synčeka. Dokonca si na telá dali vytetovať aj dátum svojho zoznámenia. Zdalo sa, že toto by mohla byť tá pravá... Už po dvoch rokoch však bolo všetkému koniec a mladému farmárovi zostali len oči pre plač. 


Odhalenie o Bučkovcoch: Tomáš má zbabraný život, rodina nemá slov!


Veď ako sme minulý rok informovali, mladá mamička od farmára ušla a nikto nevedel kam. „Ona od neho odišla a odvtedy sa ani nevideli. Je z toho smutný, hlavne z toho, že malého vôbec nevidí. Eva mu ho nechce dávať a on vlastne ani nevie, kde sú,“ dozvedeli sme sa vtedy od zdroja.

Aktuálne sa nám však do redakcie dostala informácia, že by Tomáš mal byť zasnúbený a čoskoro by sa mal ženiť. Zamilovaný mladík požiadal o ruku sexi Áliu a zamilovanými chvíľkami so svojou milou sa hrdo pýšil aj na sociálnej sieti Facebook. Navyše o tom, že sympatickej blondínke už onedlho plánuje povedať svoje áno, nasvedčovala aj informácia o jeho stave: Zasnúbený. 

No to bolo ešte cez víkend. A zdá sa, že odvtedy sa niečo stalo. Keď sme si totiž jeho profil pozreli v pondelok ráno, v galérii nebola jediná fotka s nádejnou nevestou, profilovú fotku, na ktorej bol zamilovaný pár, nahradila snímka auta. A o tom, že sa medzi dvojicou za ten krátky čas niečo udialo, nasvedčuje aj zmenený stav zo „zasnúbený“ na „slobodný“. 

V tejto súvislosti sme sa spojili aj so samotným Bučkom, nech nám prezradí, čo sa medzi nimi odohralo. Ten však tvrdí, že je všetko v najlepšom poriadku a za zmenami na Facebooku stojí hacker. „Áno, som zasnúbený. Čoskoro plánujeme svadbu.“ prezradil pre Topky Bučko, ktorý so sympatickou blondínkou tvorí pár pol roka. O ruku ju vraj požiadal v spoločnosti rodiny.

Keď sme sa opýtali, či cez víkend medzi nimi došlo k nejakej hádke, odpovedal: „Nieee, niekto sa mi nabúral do profilu a neviem to zmeniť,“ ozrejmil nám Tomáš, ktorý pre seba a svoju milú už stavia aj dom. Zaujímalo nás tiež, či sa napravili aj jeho vzťahy s expartnerkou Evou. „Už sa to napravilo, už chodievame spolu aj vonku, aj s bývalou priateľkou, rozumieme si veľmo dobre už, našťastie,“ priznal farmár. 

 Zábery z Tomášovho profilu, ktoré sme nafotili ešte cez víkend, aj jeho aktuálnu podobu si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Galéria: Milostné rošambo najmladšieho z rodu Bučkovcov: Rozchod s matkou svojho dieťaťa, zásnuby s inou a teraz... To bola ale rýchlovka!

Viac o téme: Tomáš Bučko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu