Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská zmena v živote Kalisovej: Toto sú dôsledky rozvodu!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (5)
Miriam Kalisová (Zdroj: archív Miriam Šmahel Kalisovej)

BRATISLAVA - Kedysi harmonický pár Miriam Kalisová (32) a Martin Šmahel (34) dali svojmu vzťahu definitívne zbohom. Majú to dokonca už čierne na bielom a oficiálne potvrdené aj súdom. S rozvodom však prichádzajú aj obrovské zmeny v živote, ktoré neobchádzajú ani známe tváre zo šoubiznisu. Toto je jedna z nich!

Moderátorka Miriam Kalisová a fitnes tréner Martin Šmahel sa rozišli ešte v auguste minulého roka. A hoci sa im krach vzťahu pred médiami podarilo dlhé mesiace utajiť, v decembri ich dobre strážené tajomstvo napokon predsa len vyplávalo na povrch. Aj keď mnohí koncu známeho páru nechceli uveriť, dnes už je všetko biele na čiernom.


Kalisová a Šmahel sú už rozvedení!


Ich štvorročné manželstvo sa nadobro rozpadlo – a to aj napriek tomu, že oboch spája spoločná dcérka Mia, či relácia O 10 rokov mladší, na ktorej tvorbe sa obaja v plnom rozsahu podieľali. Ich rozvod prebehol pred pár dňami hladko, bez akýchkoľvek problémov a všetko dokonca nasvedčuje tomu, že obaja ostali aj vo veľmi priateľskom vzťahu.

V živote sympatickej blondínky však nastal obrovský zvrat, čoho dôsledkom je aj zmena jej dlho zaužívaného priezviska „Šmahel Kalisová“ iba na dievčenské „Kalisová“. Diváci televízie Markíza si to mohli všimnúť už napríklad v uplynulých epizódach Reflexu, keď sa na obrazovkách objavil grafický titulok s jej pôvodným menom.

V tejto súvislosti sme preto oslovili aj samotnú Miriam, ktorá nám k t tomu poskytla veľmi jasné stanovisko. „Tá zmena nastala, pretože už som rozvedená,“ stručne zhrnula pre Topky.sk Kalisová.

V uplynulej epizóde Reflexu svietilo v grafickom titulku meno: Miriam Kalisová. Priezviska Šmahel sa teda moderátorka po rozvode vzdala.
Zobraziť galériu (5)
V uplynulej epizóde Reflexu svietilo v grafickom titulku meno: Miriam Kalisová. Priezviska Šmahel sa teda moderátorka po rozvode vzdala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu