Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Skrúcaný si rypol do Kollára: Boris, bolo ti to treba?!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (7)
Štefan Skrúcaný (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vlečie sa to s ním! Boris Kollár (51) je známy tým, že má záľubu v pekných ženách. A na veku mu príliš nezáleží. Niet teda divu, že sa stáva terčom všelijakých poznámok.

Boris Kollár má desať detí s deviatimi ženami. Okrem toho si však na sociálnych sieťach píše s mnohými ďalšími Takto sa zaplietol aj s vtedy 15-ročnou dievčinou zo zariadenia Čistý deň, ktorej adresoval správy so sexuálnym obsahom. Údajne si myslel, že je už plnoletá. 


Boris Kollár ukázal pikantný chat s chovankyňou Čistého dňa: Vyš*káme sa, zlatino!


O dospelosti sa najnovšie hovorilo aj v šou Všetko čo mám rád. Michal Hudák totiž rozprával o tom, ako spoznal českú speváčku Moniku Absolonovú. Pozval ju do baru, kde nezostali samozrejme len pri nealko nápojoch. „Trochu sme pili, aj som spievala a ľuďom sa to páčilo. Chceli, aby som spievala viac, tak Michal povedal, že ak chcú, aby som spievala, nech nám donesú pivo,“ prezradila brunetka. 

V tom momente začal moderátor Štefan Skrúcaný zisťovať, či už bola v tom čase dospelá. ”Lebo niektorí majú na Slovensku problémy s číslami a s vekom,” podotkol. „Na nikoho nenarážam,“ dodal, no je viac než isté, koho mal na mysli. Kollárova aféra bola totiž prepieraná pomerne dlho a vyšla najavo v podstate len nedávno. Ale s multioteckom sa to bude vliecť ešte dlho... 

Viac o téme: Boris KollárŠtefan SkrúcanýVšetko čo mám rád
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu