Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajný záber zo zákulisia: Parišková pristihnutá tak, ako ju nemal nik vidieť!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková

BRATISLAVA - Ukázali, čo malo ostať skryté! Jojkárska moderátorka a trojnásobná mamička Aneta Parišková (43) sa už roky prihovára divákom z televíznych obrazoviek. Vždy dokonale nastajlovaná a upravená... Aspoň tak to na prvý pohľad vyzerá. Ale, nie je to tak vždy. Nedávno ju totiž kamery pristihli tak, ako ju nemal nik vidieť. Pozrite!

Aneta Parišková je krásna žena, ktorá po rozvode s Markom Sedlmairom je opäť šťastne zadaná a celá žiari. Vidieť to aj na televíznej obrazovke, kde ju diváci poznajú vždy dokonale usmiatu a upravenú. Ale tak to len na prvý pohľad vyzerá.

Nedávno ju totiž kamery pristihli tak, ako ju nemal nik vidieť. Ak by ste čakali, že je pod moderátorským pultíkom blondínka obutá v lodičkách na vysokých podpätkoch, mýlili by ste sa. K ružovému saku a čiernej sukni si bez hanby obula šedé tenisky s čiernymi ponožkami. Hoci stylisti by zalamovali rukami, keby ju takto zbadali, jej to zjavne neprekážalo, hlavne, že má pohodlie.

Takýto tajný záber zo zákulisia mohli diváci vidieť v jojkárskom Top Stare, kde bola o blondínke reportáž, ako neustále pracuje. A zrejme preto, aby všetko stíhala – prácu v televízii, podnikanie, priateľa i starostlivosť o tri deti, zvolila pohodlnú obuv aj počas moderovania správ.

Okrem topánok, ktoré nemal nik vidieť, pozornému oku neuniklo ani to, že má moderátorka na chrbte zopnuté sako, ktoré jej je zjavne väčšie, ako by malo byť. Aneta určite svojím zvláštne zladeným outfitom viacerých prekvapila. Niet sa čo čudovať, takto ju nevidieť každý deň!

Takto oblečenú Anetu Pariškovú nemal nik vidieť. Moderátorka si k sukni nechala tenisky.
Zobraziť galériu (5)
Takto oblečenú Anetu Pariškovú nemal nik vidieť. Moderátorka si k sukni nechala tenisky.

Viac o téme: Aneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu