Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Superstarista sa priživil na Saganovi: Smeje sa mu celé Slovensko!

Peter Sagan a Samo Tomeček Zobraziť galériu (7)
Peter Sagan a Samo Tomeček

BRATISLAVA - Meno Petra Sagana je veľkým ťahákom. A najmä teraz, keď bol podľa mnohých názorov nespravodlivo vylúčený z Tour de France. Rozhodnutie komisie sa nepáči ani superstaristovi Samovi Tomečkovi, ktorý dokonca zložil o tejto krivde pesničku. No podľa mnohých názorov to radšej robiť nemal... Celému Slovensku je na smiech.

Tomeček - pieseň o Saganovi
Peter Sagan bol v tomto ročníku vylúčený z Tour de France a mnohé osobnosti mu vyjadrujú svoju podporu. Svojským spôsobom to spravil Samo Tomeček, ktorý zložil pieseň o nespravodlivosti voči nášmu cyklistovi. 


VIDEO Dôkaz Saganovej neviny: Toto spôsobilo Cavendishov pád!


Mnohí ľudia sú na pochybách, či ide o recesiu alebo to Samo celé myslí vážne. Jednoduchá melódia a opis udalostí z Tour de France vytvorili celok, ktorý sa veľkej časti Slovákov počúva len ťažko a podľa ohlasov na internete veľa z nich tento skvost ani nedopočúvalo. 

Komentáre vulgárneho charakteru zverejňovať ani nebudeme, za všetky názory vyberáme jeden: „Neviem sa rozhodnúť, čo je horšie, či ten spev, text alebo to, že sa chce priživiť.” Čo si o tomto počine myslíte vy? 

Viac o téme: Samo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu