Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa mamička to už prestrelila: Otrčila zadok a... ešte aj HORE BEZ!

Simona Krainová Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová (Zdroj: Instagram S.K.)

KARLOVE VARY - Mládeži neprístupné! Modelka Simona Krainová (44) je známa tým, že rada na seba strháva všetku pozornosť a bez akéhokoľvek ostychu nemá problém poodhaliť aj to, čo by malo radšej ostať zakryté. A to aj napriek tomu, že už je dávno vydatá a má dve deti. Ani jej rodinný status, či zrelý vek jej totiž nebránia v tom, aby sa prezentovala i v tom odvážnejšom svetle. Potvrdzuje to aj jej najnovší záber, ktorým však viac pobúrila, ako potešila. Pozrite, toto je už naozaj cez!

Simona Krainová patrí už dlhé roky medzi najúspešnejšie manekýnky na česko-slovenskej modelingovej scéne. Aj napriek tomu, že tento rok blondínka sfúkla už 44 sviečok, stále dokáže zaujať – a to nielen zaujímavými črtami tváre, ale aj dobre tvarovanými krivkami.


Toto nie je normálne! Vlastný muž vytasil pred všetkými Krainovej prsia!


Svojich kvalít si je samozrejme dobre vedomá aj Krainová, ktorá mužské osadenstvo navyše často provokuje poriadne odvážnymi snímkami zo svojho súkromia. Dôkazom môže byť aj jej najnovšia fotografia, ktorú si ale známa dvojnásobná mamička mala radšej nechať len pre oči svojho manžela.

Supermodelka si totiž tentoraz zapózovala hore bez a v úsporných tango nohavičkách otrčila aj svoj takmer nahý zadok. Dráždivý záber tak v momente rozdelil jej sledovateľov na dva protichodné tábory. Kým jedni ju ospevovali do nebies, tí druhí sa zasa na Simonu pozerali s obrovským pohoršením. „Prečo majú ženy potrebu sa takto fotiť? Ako pornoherečka - každá druhá,“ vyjadroval nespokojnosť voči podobným fotkám jej fanúšik, „Aj keď máte peknú postavu, príde mi to pod vašu úroveň a nič v zlom, ale každá žena by si mala uvedomiť svoj vek,“ naštvane pokračoval ďalší.

V konečnom dôsledku treba skonštatovať, že vzhľadom na jej vek a rodinný status by sa takýmito „lacnými“ počinmi nabudúce naozaj prezentovať nemusela...

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu