Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa Češka v blázinci: Neuveríte, koľko promile mala v krvi!

Jiří Krampol a a jeho manželka Hanka. Zobraziť galériu (4)
Jiří Krampol a a jeho manželka Hanka.

PRAHA – Išlo jej o život! Pred pár dňami sa manželka známeho moderátora Jiřího Krampola (78) Hanka Krampolová (56) ocitla na Psychiatrickej klinike Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe, kam ju priviezli po tom, čo skolabovala. Prehnala to totiž s liekmi i s alkoholom. Neuveríte, koľko promile mala údajne v krvi!

Pred pár dňami známy český herec a moderátor zábavnej relácie Nikto nie je dokonalý prežíval ťažké chvíle. Jeho manželka Hanka sa totiž ocitla v blázinci po tom, čo skolabovala. Vzala si lieky na bolesť, následne na spanie a do toho to zapila veľkým množstvom alkoholu. Sanitka ju najskôr viezla na ARO do nemocnice v Prahe, kde neskôr absolvovala aj odvykaciu kúru. A bolo to naozaj v poslednej chvíli, lebo pani Krampolovej išlo o život.

„Prakticky vstala z mŕtvych. Keď záchranka prišla, horko-ťažko jej na krku nahmatali tep,“ povedal denníku Aha! ich rodinný známy, ktorý prezradil aj to, koľko promile mala pani Hana v krvi. „Údajne jej v krvi našli 4 promile alkoholu. To by zamávalo aj s obrom... Keď ju odvážali, nemohla protestovať. Dobrovoľne by asi na detox nešla,“ tvrdil  denníku zdroj.

Lekári nekompromisne rozhodli, že tu už ide o život, preto bol nutný detox. „Hanka vďaka tým zlým kombináciám liekov dostávala epileptické záchvaty a teraz už šlo o život,“  potvrdil  Aha! aj sám herec Krampol, ktorý je rád, že sa manželka lieči zo závislosti. Dnes je už doma, včera ju Jiří priviezol z blázinca. 

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu