Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prasklo tajomstvo známych markizákov: Toto pred všetkými skrývajú!

Diana Hágerová a Roman Juraško Zobraziť galériu (6)
Diana Hágerová a Roman Juraško (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto nemal nik vedieť! Markizácki moderátori Roman Juraško (38) a Diana Hágerová (27) sa čoskoro stanú rodičmi, o čom sme vás nedávno informovali. Po piatich rokoch vzťahu čakajú svoje prvé bábätko. Topky.sk zistili aj ich dobre strážené tajomstvo. Poznáme pohlavie dieťatka!

Roman Juraško a Diana Hágerová tvoria už roky nerozlučný pár. Ani  jedenásťročný vekový rozdiel im neprekáža v tom, aby si spolu založili rodinku. Blondínka sa totiž nedávno pochválila fotografiou, na ktorej sa jej už jemne črtá tehotenské bruško.

Zaujímalo nás preto, v ktorom mesiaci kráska je a či už dvojica pozná pohlavie bábätka. „Nehnevajte sa, ale chceme si to ešte nechať pre seba. Nechceme o tom zatiaľ hovoriť,“ povedal topkám Juraško, ktorý si tehotenstvo svojej partnerky užíva. „Je to naozaj krásne obdobie, užívam si to,“ priznal bez okolkov budúci otecko.

Tým, že pohlavie dieťatka už poznajú, je jasné, že prvý trimester má blondínka za sebou. Podľa nášho dobre informovaného zdroja by budúci rodičia mali očakávať chlapca. To, či je to tak, nám moderátor nechcel potvrdiť, ale ani nám to nevyvrátil. „Ešte si to necháme pre seba,“ dodal s úsmevom Roman, ktorý nám približne pred pol rokom povedal, že by bol už rád otcom. No a čoskoro sa mu jeho prianie aj splní.

Jurasko a Hagerova

Viac o téme: Roman JuraškoDiana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu