Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa mamička z Markízy: Pár dní a zhodila až dve konfekčné veľkosti!

Jana Brezinová Zobraziť galériu (5)
Jana Brezinová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vyrazí vám dych! Jana Brezinová je divákom známa zo šou Farma, kde pútala pozornosť najmä svojimi sexi excesmi. Aj teraz po šou zásobuje sociálne siete zvodnými fotkami. Nedávno vyšlo najavo, že tvorí pár s Michalom Pavlíkom (20), ktorý súťažil na Farme číslo 6 a zdá sa, že láska jej prospieva. V týchto dňoch sa mamička malej dcérky Ajrin totiž pochválila zábermi, na ktorých vidieť, že si výrazne vylepšila postavičku. Veď pozrite sami!

Bývalá farmárka Jana Brezinová sa okrem statkárskej šou zviditeľnila aj svojimi pikantnými fotkami či videami. Nedávno vyšlo najavo, že je zadaná a šťastná, čo jej zjavne aj viditeľne prospieva. Dôkazom sú jej najnovšie zábery na sociálnej sieti, na ktorých sa pochválila svojou zoštíhlenou a ešte dokonalejšou figúrou, než akú mala doteraz.  

„Detox ma zbavil celulitídy a dokonale odvodnil, 5 dní som dodržiavala plán s upravenou stravou, ktorý zabral. Teraz pokračujem do konca mesiaca, pričom sa budem snažiť udržať si hmotnosť, keďže pridám už normálne pestré jedlo do môjho jedálnička,“ napísala Jana na sociálnu siať a pridala zábery svojej postavy v bielizni na porovnanie. Pred chudnutím a po pár dňoch od držania diéty, aby mohli jej fanúšikovia porovnať výsledky.

O pár dní sa pochválila opäť, no tentoraz ukázala zábery v džínsoch. „Hurá, môžem ísť do plaviek. Z čísla 38 na číslo 34,“ pochválila sa bývalá farmárka s tým, že za pár dní zhodila až dve konfekčné veľkosti. Klobúk dole, čo poviete?! Fotografie jej schudnutej postavy nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: FarmaJana Brezinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu