Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská dráma: Strach o život markizáckych moderátorov!

Markizácki moderátori prežívali strach o vlastný život. Zobraziť galériu (5)
Markizácki moderátori prežívali strach o vlastný život. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - V nebezpečenstve! Začiatkom týždňa vycestovali známi Teleraňáci a štáb televízie Markíza za adrenalínovými zážitkami a dobrodružstvom na starobylú pevnosť Boyard. Tí však ešte ani z ďaleka netušili, že tvárou v tvár strachu sa ocitnú ešte pred samotným súťažením. Naši moderátori totiž okúsili zradnosť počasia a nevyspytateľného oceánu, ktorý doslova ohrozoval ich život!

Na Topkách sme vás len nedávno informovali o veľkolepom návrate dobrodružnej súťaže Pevnosť Boyard. Markíza ju vysielala ešte v roku 1998, kedy sa tešila obrovskej priazni a popularite. No a nič iné sa od kultového projektu neočakáva ani tentoraz. Modrožltá televízia totiž stavila nielen na pôvodný, veľmi pútavý scenár, ale aj veľké mená z obrazoviek, ktoré už začiatkom týždňa odleteli do Francúzska.


Vyhadzov v RTVS? Nikodým sa vracia do Markízy!


Skupinka markizáckych moderátorov si však ešte pred samotným súťažením prešla priam nečakanou drámou, ktorá vyústila v boj o holý život. Zradilo ich totiž počasie, ktoré spôsobilo obrovské vlny v Atlantickom oceáne, ktorý obmýva starobylú pevnosť. Všetko sa to vyhrotilo tým, že súťažiaci aj samotný štáb sa presúvali na pevnosť člnmi. Kým bol oceán dopoludnia ešte pokojný, poobede sa rozbúril natoľko, že celé dve hodiny nedokázalo ich plavidlo na Boyarde pristáť.

Markizácki moderátori sa pri prepravovaní na pevnosť ocitli v nebezpečenstve.
Zobraziť galériu (5)
Markizácki moderátori sa pri prepravovaní na pevnosť ocitli v nebezpečenstve.  (Zdroj: Instagram)

„Nebolo to vôbec príjemné. Ale keď sme prežili toto, tak súťaže na Boyarde bude pre nás malina,” okomentovali hrozivý zážitok moderátori, ktorí sú však už v bezpečí a na „mieste činu”. Podľa informácií portálu markiza.sk už v týchto hodinách dokonca zdolávajú prvé skúšky a zákutia nevyspytateľného Boyardu.

Známi moderátori mali strach o vlastný život. O nebezpečné situácie sa pri ich preprave na Boyard postarali obrovské vlny v Atlantickom oceáne.
Zobraziť galériu (5)
Známi moderátori mali strach o vlastný život. O nebezpečné situácie sa pri ich preprave na Boyard postarali obrovské vlny v Atlantickom oceáne.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Roman JuraškoMirka AlmásyPevnosť Boyard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu