Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Deti známych celebrít v spoločnosti: Pozrite, toto sú ich poklady!

Známe tváre v spoločnosti ukázali svoje poklady. Zobraziť galériu (16)
Známe tváre v spoločnosti ukázali svoje poklady.

BRATISLAVA – Pred pár dňami sa v kine na nábreží Dunaja konala slávnostná premiéra populárnej animovanej komédie Ja Zloduch 3, ktorú si nenechalo ujsť ani niekoľko známych tvári, ktoré prišli do kina spolu so svojimi ratolesťami. A mnohí návštevníci ostali prekvapení, ako ich deťúrence vyrástli. Pozrite, toto sú oni!

Obľúbení mimoni sú späť! Premiéru zábavnej rozprávky Ja Zloduch 3 si nenechalo ujsť niekoľko populárnych osobností, ktoré do kina prišli spolu so svojimi ratolesťami. Stretli sme manželov Kramárovcov s najmladším synom Markom, ktorý už oslávil 9 rokov a je z neho riadny fešák, ktorý rovako ako jeho známy otec Maroš určite zlomí nejedno ženské srdiečko.

Maroš Kramár s manželkou Natašou a so synom Markom.
Zobraziť galériu (16)
Maroš Kramár s manželkou Natašou a so synom Markom.

Viac fotografí Kramárovcov i ďalších osobností s deťmi nájdete v našej Galérii»

V kine nechýbala ani moderátorka Telerána Lenka Šóošova spolu s partnerom Richardom Raimanom a ich starším, 5,5-ročným synom Riškom. Hoci brunetka syna po jeho narodení skrývala, dnes ho hrdo ukazuje. Jeho šibalské oči a úsmev sa nedali prehliadnuť, nehovoriac o tom, že strúhal jednu grimasu za druhou. A treba povedať, že je z neho už veľký chalanisko, ktorý má krásne hnedé oči po mame.

Nechýbal ani herec Štefan Kožka s už takmer dospelou dcérou Rebeccou (17). Tá prišla do kina oblečená v športovom outfite a v rukách na prekvapenie mnohých držala motorkársku prilbu. Ako sa zdá, je z nej motorkárka.

Akciu moderovala moderátorka Barbora Rákovská, ktorá napriek pracovným povinnostiam neukrátila ani svoju dcéru Amiu a rozprávku si s ňou pozrela tiež. Amia má 6 rokov a je to naozaj rozkošné dievčatko, ktoré akoby mamine z oka vypadlo, až na tie modré očká, ktoré ma po tatovi. Blonďavá princeznička rastie ako z vody a po letných prázdninách ju už budú čakať školácke povinnosti. Bude z nej prváčka.

Viac o téme: Maroš KramárLenka ŠóošováBarbora Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu