Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Radovánky v bazéne s neznámou kráskou: Šmahel priznal, že za Miriam už nesmúti!

Martin Šmahel so sexi brunetkou Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel so sexi brunetkou (Zdroj: TV JOJ)

BEŠEŇOVÁ - Za bývalou už nesmúti a je pripravený na nový vzťah! Hoci sa Martin Šmahel (34) a jeho dnes už exmanželka Miriam Kalisová (31) oficiálne rozviedli len pred týždňom, na verejnosti sa už dlhšie šepkalo, že model a tréner si už stihol nájsť novú lásku. Novú partnerku síce poprel, no pred pár dňami sa ukázal po boku ďalšej slečny...

Úsmevy od ucha k uchu a rozžiarené pohľady. Tak vyzeral Martin po boku neznámej čiernovlásky, s ktorou sa veselo čvachtal bazéne a popíjal drinky pri príležitosti otvorenia nového hotela v Bešeňovej. Na tvári modela by ste len ťažko hľadali rozčarovanie či smútok z rozpadnutého manželstva a opäť sa potvrdilo, že Šmahel sa ženskej spoločnosti absolútne nevyhýba. 

Sám tvrdí, že je stále nezadaný. No z toho, čo povedal v rozhovore, je zrejmé, že ak by sa v jeho spoločnosti objavila osudová žena, nemal by s naviazaním nového vzťahu žiadny problém. „Som single a nehovorím to preto, že by som niekoho hľadal. Ak nejaká taká pravá príde, tak si myslím, že sa to dozviete,“ povedal tréner pre jojkársky Topstar. 

Tam sa však nevyhol ani téme nedávneho rozchodu. „Nebol som iniciátorom rozvodu, bol som v podstate ten, ktorý sa s tým musel nejakým spôsobom vyrovnať,” povedal pred kamerou. Minimálne zvláštne však vyzneli jeho ďalšie slová, kde sa vyjadroval na tému smútku ohľadom krachu manželstva. 

Martin Šmahel sa v spoločnosti neznámej krásky tváril nanajvýš spokojne.
Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel sa v spoločnosti neznámej krásky tváril nanajvýš spokojne.  (Zdroj: TV JOJ)

Ďalšie fotografie z bazénových radovánok nájdete v našej galérii»

„Smutný som bol bezprostredne po tom a následne ďalšieho trištvrte roka,” povedal, čím jasne naznačil, že toto obdobie už je za ním. Priznal však, že pre neho rozhodne nebolo jednoduché. „Určite to nie sú úsmevné veci, bolo toho treba veľa upratať. V rodine, s malou...” skonštatoval Martin. 

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Šmahel Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu