Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizáčka varuje pred týmto mužom: Vyhrážal sa jej so zbraňou, zasiahla polícia!

Kristína Kövešová Zobraziť galériu (4)
Kristína Kövešová (Zdroj: Facebook K.K.)

ZELENEČ - Opäť klepla kriminálnikom po prstoch! Napriek tomu, že v uplynulých týždňoch dostala výhražnú anonymnú správu a dokonca ju aj napadli, Kristína Kövešová (34) neustále dokazuje, že pre spravodlivosť a bezpečie verejnosti je odhodlaná spraviť čokoľvek. Najnovšie si jej nečakaný zásah voči podozrivému ozbrojenému mužovi dokonca vyžiadal prítomnosť policajtov.

Kristína si totiž neplánovane posvietila na pochybnú skupinku, ktorá úradovala na pumpe medzi Trnavou a Bratislavou. „Išla som z výroby a postáli sme na pumpe na Zelenči. Všimli sme si, že sa tam pohybuje nejaká podozrivá skupinka ľudí. Ženy ponúkali veštenie, muži sa ponevierali po parkovisku. Ľudia mimo kamery mi povedali, že sa im viackrát snažili násilím niečo predať a hovorili aj o iných kriminálnych činoch,” povedala nám brunetka, keď sme ju kontaktovali. 

„Celá skupinka sedela na odpočívadle pod stromom. Tak som za nimi išla s kamerou a pýtala sa, čo tam robia, Tvrdili, že sú žobráci,” opísala nám, ako sa začala na pumpe odohrávať celá nebezpečná situácia. To však ešte netušila, že už o chvíľu sa všetko zvrtne a tvárou v tvár bude čeliť vyhrážkam so zbraňou. 

Muž na fotografii sa Kristíne Kövešovej vyhrážal so zbraňou.
Zobraziť galériu (4)
Muž na fotografii sa Kristíne Kövešovej vyhrážal so zbraňou.  (Zdroj: Facebook K.K.)

„Po chvíli jeden muž začal byť poriadne nervózny, odhrnul tričko a ukazoval mi zbraň,  ktorú mal pri sebe. Pýtal sa, či chcem mať problém,”  povedala nám reportérka. A hoci bežný človek by zrejme po takýchto slovách rýchlo zdupkal, Kristína opäť raz nezaprela svoju odvahu a zastrašiť sa nenechala ani tentokrát. 

„Tak som sa spýtala, či má zbroják, povolenie na zbraň. Nasadol do auta, odišiel a ešte kričal, že keď bude chcieť, kúpi si aj guľomet. Dnes sme sa tam opäť vrátili a videla som, že sú tam znovu a stále má pri sebe zbraň,” informovala nás včera. Reportérka teda neváhala a rozhodla sa okamžite kontaktovať mužov zákona.

Muži zákona neznámeho muža zaistili a odviedli ho na políciu.
Zobraziť galériu (4)
Muži zákona neznámeho muža zaistili a odviedli ho na políciu.  (Zdroj: Facebook K.K.)

„Zavolali sme políciu, ktorá prišla skutočne rýchlo, v priebehu niekoľko pár minút, a zaistili ich. Ja som išla vypovedať, uvidíme teda, ako to dopadne,” zhrnula na záver statočná Kristína, ktorá v čase nášho telefonátu práve odchádzala z polície. 

Ak by ste mali o mužovi na fotografii akékoľvek informácie, či osobnú skúsenosť s vyhrážaním, neváhajte okamžite kontaktovať políciu.

Viac o téme: Kristína Kövešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu