Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovský šok pre všetkých: Miss Slovensko podozrivá z terorizmu!

Hanka Závodná Zobraziť galériu (17)
Hanka Závodná (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nesúď knihu podľa obalu! Táto fráza by sa dala aplikovať na súčasnú kráľovnú krásy Hanku Závodnú (21), ktorú v uplynulých dňoch aj napriek krehkému vzhľadu upodozrievali z terorizmu. Obrovskú neistotu a stupňujúce sa obavy vyvolala biela škatuľa, ktorú ryšavka pevne zvierala vo svojich rukách.

Ohnivé vlasy, oslnivý úsmev a jedinečný zjav! Toto sú hlavné atribúty úradujúcej Miss Slovensko Hanky Závodnej, ktorá svojím krehkým zovňajškom navyše mnohým pripomína éterickú vílu z rozprávky. Zdanie však občas klame a aj tá najjemnejšia bytosť môže v dnešnej dobe vzbudzovať rôzne neistoty či obavy.


FOTO v GALÉRII: Pozrite si, ako Hana vyzerala, keď získala titul Miss Slovensko 2017»


Presne to si zrejme povedal jeden z cestujúcich, ktorý nedávno stretol našu kráľovnú krásy v autobuse mestskej hromadnej dopravy. Ako kráska prezradila pre jojkársky Topstar, kameňom úrazu bola biela škatuľa, ktorá bola spolucestujúcemu príliš podozrivá. 

„Najväčší strach som mala z pána, čo na mňa pozeral, od kedy som nastúpila do autobusu. Po pár minútach sa vybral za vodičom,“ opísala svoj nevšedný zážitok Topkám ryšavka. Tá zároveň dodala, že vodič v momente zastavil autobus a s dotyčným pánom sa začali približovať smerom k nej. „Povedali mi, že majú podozrenie, že mám otvoriť krabicu a nasledovala kontrola,“ pokračovala Hanka.

„Bola to nepríjemná situácia. Zlý pocit sa ešte vystupňoval, keď som sa na konci kontroly nedočkala žiadneho ospravedlnenia,“ skonštatovala kráska. „Na túto situáciu reagovalo moje okolie, ktorému som to opísala, veľkým výbuchom smiechu. Mne to ale kvôli celej tej trápnosti až také smiešne neprišlo,“ zdôverila sa nám, no dodala, že dnes sa už na incident pozerá celkom inak. „Niekto zrejme často pozeral film Miss špeciálny agent,“ vtipne uzavrela Závodná.

V jednom z bratislavských autobusov zvierala Hanka Závodná v rukách takúto škatuľu, čo u istého pána vzbudilo obavy z terorizmu.
Zobraziť galériu (17)
V jednom z bratislavských autobusov zvierala Hanka Závodná v rukách takúto škatuľu, čo u istého pána vzbudilo obavy z terorizmu.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Hanka Závodná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu