Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kalisovej dovolenka skončila fiaskom: Pane bože, MOTÁČKA ROKA!

Dovolenka Miriam Kalisovej skončila fiaskom. Zobraziť galériu (6)
Dovolenka Miriam Kalisovej skončila fiaskom. (Zdroj: Facebook M.K.)

BRATISLAVA - To nevymyslíš! Letná dovolenková sezóna je už v plnom prúde a podobne ako mnoho Slovákov, aj moderátorka Miriam Kalisová (32) si plánovala oddýchnuť za hranicami Slovenska... Len plánovala. Jej tohtoročná cesta za relaxom, sa totiž začala poriadnym fiaskom. No skrátka, titul motáčky roka by získala jednoznačne ona!

Moderátorka Miriam Kalisová mala včera odletieť na dovolenku. Namiesto presúvania sa do vytúženej destinácie však čaká, čo bude ďalej. Dôvod? Jej letný výlet skôr než začal, skončil poriadnym fiaskom - plavovláska totiž zmeškala lietadlo. 

„Mohli sme prosím pekne zmeškať lietadlo na dovolenku? Áno... Mohli... S prehľadom,“ napísala Kalisová k fotke, na ktorej sa drží za hlavu. Čas odletu vraj kontrolovala trikrát... Niet preto divu, že sa nazvala „motáčkou roka“ či dokonca „kráľovnou motákov“.

Dnes je už však jasné, že doma nezostane. Na Instagrame sa totiž podelila o informáciu, že na dovolenku predsa len poletí. „Taaak... Nás nič neodradí. Čakáme si na lietadlo. A žúrujeme celý deň. Trpezlivosť lietadla prináša,“ okomentovala záber s lievancami moderátorka. 

Dovolenka sa jej však o čosi skráti. „Skoro o 3 dni,“ prezradila nám Kalisová, ktorá si pri sledovaní letenky splietla údaje. „Pomýlila som si čas odletu s časom check-in. Ale to je následok prepracovanosti. Tu dovolenku fakt potrebujem ako soľ,“ priznala pre Topky známa Slovenka, ktorá mieri na Sardíniu. Tak teda prajeme príjemný oddych!

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu