Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Porotkyňa Jandová sa otrasne dokaličila: 9 klincov v nohe!

Marta Jandová Zobraziť galériu (6)
Marta Jandová (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - S letnými plánmi a behaním po pódiu sa rovno môže rozlúčiť! Speváčka Marta Jandová (43) si pred niekoľkými dňami zlomila priehlavkovú kosť na nohe a momentálne má konečne už aj po operácii. Pohľad na jej nohu tesne po zákroku je všetko, len nie príjemný...

Marte Jandovej sa podarilo zlomiť si nohu pred dvomi týždňami, keď sa ponáhľala pre dcérku Marušku. V zhone ju zradilo schodište, na ktorom sa šmykla, spadla a vykoledovala si tak fraktúru priehlavkovej kosti. „Plány na leto? Včera dopoludnia som ich spláchla do záchoda. Festivaly budú v sede. Čo ťa nezabije, to ťa posilní,“ napísala vtedy speváčka na sociálnu sieť.

Marta nie je žiadna padavka a svoj sľub fanúšikom dodržala. Už o pár dní neskôr totiž zverejnila fotografie z koncertov s kapelou Die Happy, na ktorých sedí so zasádrovanou nohou. V týchto dňoch konečne absolvovala aj operáciu a rovno sa pochválila aj snímkou svojej nohy. Z tej však poriadne mrazí.

FOTO Porotkyňa Jandová sa
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

Porotkyňa SuperStar a Hlasu česko Slovenska má v nohe vložených deväť klincov, pričom jeden je v naozaj čudesnej polohe. Aj to Marta okomentovala svojsky. „Prečo je jeden šróbik inak? Preto,“ pripísala k záberu. Speváčke prajeme skoré uzdravenie a veľa síl pri nadchádzajúcich koncertoch, ktoré, ako správna rocková hviezda, svojim fanúšikom neodoprela ani napriek zraneniu. 

Marta Jandova so svojou kapelou Die Happy koncertuje aj napriek zlomenine.
Zobraziť galériu (6)
Marta Jandova so svojou kapelou Die Happy koncertuje aj napriek zlomenine.  (Zdroj: Instagram M.J.)

Viac o téme: Marta Jandová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu