Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z tejto jojkárky je poriadna mrcha: Kvôli tomuto sa takto zmenila!

Alena Ďuránová Zobraziť galériu (5)
Alena Ďuránová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Je z nej iná žena! Herečka Alena Ďuránová (36), ktorú si diváci pamätajú zo seriálov Divoké kone alebo Zoo, sa poriadne zmenila. Je z nej riadna potvora. Kvôli tomuto sa tak zmenila!

Herečka Alena Ďuránová patrila vždy k sympatickým herečkám, no dnes je z nej poriadna mrcha. Nie však vo svojom súkromí, ale po prvýkrát si zahrala  negatívnu úlohu. Brunetka, ktorá v obľúbených jojkárskych seriáloch hrala doposiaľ pozitívne postavy, sa v novom seriáli Pravá tvár predstaví ako poriadne beštia.

Hrá totiž zdravotnú sestričku Ľudmilu, ktorá sa bezhlavo zamiluje. Muž jej city neopätuje, napriek tomu sa rozhodne, že ho aj tak získa a vyzerá to tak, že pôjde po ňom aj cez mŕtvoly. Láska k mužovi ju úplne zmení.

„Na prvý pohľad veľmi zlatá, sympatická baba, ktorá miluje svoju prácu. V jeden deň príde k nej taký fešák Ďuro Hrčka ošetriť zo zranenia a táto Ľudmilka sa do neho zamiluje šialeným spôsobom, tam končí taký ten jej pekný príbeh, resp. ta pekná povahová črta a začína naša potvora,“ vykreslila svoju postavu pre jojkársky Top Star Ďuránová, ktorá je tiež prekvapená, že hrá potvoru. „Ja sa tiež divím, nikdy som žiadnu nehrala, tak zrazu. Je to ďalšia zákerná postava v seriáli,“ dodáva herečka, ktorej premenu na potvoru si môžete pozrieť na obrazovkách Jojky. 

Alena Ďuránová si v novom seriáli Pravá tvár zahrá mrchu.
Zobraziť galériu (5)
Alena Ďuránová si v novom seriáli Pravá tvár zahrá mrchu.

Viac o téme: Alena ĎuránováPravá tvár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu