Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nežnosti na verejnosti: Pozrite, ako Lucie Bílá vystrája v Bratislave so svojím zajačikom!

Lucie Bílá Zobraziť galériu (4)
Lucie Bílá

BRATISLAVA - No nie sú podarení? Lucie Bílá (51) a jej priateľ Radek Filipi (33) v týchto dňoch zavítali na Slovensko a zdá sa, že pobyt si poriadne užívajú! Sympatickú dvojicu sa nám podarilo prichytiť priamo v hoteli, odkiaľ sa vybrali užívať si krásy nášho hlavného mesta. A nechýbali ani nežnosti!

Lucie má pre výlet na Slovensko rovno dva dôvody. Prvým je nakrúcanie novej šou pre televíziu Joj, ktorá by sa na obrazovky mala dostať už čoskoro, a druhým víkendové vystúpenie na Nestville Open Feste. Ako sme sa dozvedeli, speváčka mala v Bratislave stráviť iba jeden deň, no nakoniec svoj názor prehodnotila. „Lucka Bílá bola v hoteli ubytovaná dve noci aj s priateľom. Pôvodne mala byť jednu noc, no pobyt si predĺžili,”  povedal nám náš zdroj, z čoho je zrejmé, že Bílá sa v našom hlavnom meste cíti viac než dobre. 

bílá v bratislave s frajerom
Láska medzi dvojicou je viac než viditeľná a Radek sa k svojej partnerke správa ako k živej bohyni. „Obaja boli veľmi milí, príjemní, jej priateľ sa o ňu veľmi pekne staral,” dozvedeli sme sa. Nežnosti však svojej polovičke neprejavoval len sexi Filipi, ale aj sama spevácka diva. Pri odchode z Grand Hotel River Park v Bratislave dvojica rozdávala úsmevy na všetky strany a čiernovláska svojho partnera bez problémov chytila za ruku či dokonca aj za zadok. 

Nežnosti na verejnosti: Pozrite,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Dvojica teda rozhodne svoju lásku neskrýva, no niet sa čo čudovať. Kým Lucie je nielen talentovaná, úspešná, ale aj skutočne krásna žena, Radkovi sa zas nedá uprieť sympatické vyžarovanie a sexi namakaná postava. 

Ak by ste si dvojicu chceli obzrieť aj naživo a vypočuť si fenomenálne spevácke výkony Lucie Bílej, príležitosť sa vám naskytne už tento víkend na šiestom ročníku Letného festivalu Nestville Open Fest v obci Hniezdne pri Starej Ľubovni. Okrem Lucie tam vystúpia legendy ako Boney M, Michal David, Helena Vondráčková či Dara Rolins. 

Viac o téme: Lucie BíláRadek Filipi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu