Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šialený nápad Hágerovej a Juraška: Preboha, veď TOTO ich mohlo stáť život!

Diana Hágerová a Roman Juraško Zobraziť galériu (10)
Diana Hágerová a Roman Juraško (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulá sobota bola dňom, kedy sa všade po svete konali párty známej značky šampanského. Jedna taká bola aj v bratislavskom Lamači - v ateliéri umelkyne Gordany Turuk. Medzi hosťami sa objavili aj markizáci Diana Hágerová (27) a Roman Juraško (38). No a tí nám prezradili skutočne zaujímavý zážitok z dovolenky v Austrálii. Ich šialený nápad ich mohol stáť život!

Cez víkend celý svet oslavoval známu značku šampanského. Párty, ktorá sa niesla v tomto duchu, bola aj v bratislavskom Lamači. No a nemohli na nej chýbať ani známe tváre. V spoločnosti sa mihla riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, herečka a modelka Katarína Jančula, bývalá modelka Linda Rezešová či známy markizácky párik Diana Hágerová a Roman Juraško. 

A keďže sa letná dovolenková sezóna nezadržateľne blíži, dvojica nám prezradila skutočne zaujímavý zážitok z výletu v Austrálii... Stačilo naozaj málo a mohli sa ocitnúť v ohrození života. „To pobrežie je známe tým, že práve v tej sezóne, kedy sme tam boli my, mali sezónu štvorhranky, maličké, veľmi jedovaté medúzy, a nesmie sa tam kúpať. No a my sme prišli, išli sme okolo nádhernej pláže, keď si predstavíte tú najgýčovejšiu pláž, aká vám napadne, nádherné počasie, palmy, všetko, tak to tam bolo. My prídeme a prázdna. Tak hneď, že wau, ideme do vody. Ako to, že tu tí ľudia nie sú?“ začala rozprávať Hágerová.

No ešte šťastie, že dvojica prišla na dôvod skôr, ako skočila do vody. „A zistili sme teda, že preto tam neboli, pretože tam boli tieto zvieratká malé, milé, takže sme si tú návštevu tam nakoniec rozmysleli,“ dodala blondínka. Tieto nenápadné len niekoľkocentimetrové morské tvory totiž v skutočnosti dokážu usmrtiť človeka za jedinú sekundu. Podľa niektorých vedcov ide dokonca o najjedovatejšieho živočícha na svete. No, tak to mali zaľúbenci skutočne veľké šťastie!

Juraško a Hágerová o štvorhranke

Viac o téme: Roman JuraškoDiana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu