Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Víťaz markizáckej Farmy: Takúto drámu nečakal nikto!

Miroslav Povec a Dávid Buška Zobraziť galériu (13)
Miroslav Povec a Dávid Buška

BRATISLAVA - Je rozhodnuté! V nedeľu sa na Markíze v priamom prenose konal finálový súboj reality šou Farma. O víťazstvo sa bili Miroslav Povec (36) a Dávid Buška (26). Kým ich kolegovia im vyjadrili podporu rovným dielom, v diváckom hlasovaní si jeden z nich získal neskutočnú prevahu. Aj tento dramatický náskok nakoniec prispel k jeho celkovému víťazstvu.

Statkárom z ôsmej série markizáckej Farmy sa tentoraz podarilo oživiť starý mlyn a po spustení prevádzky zomleli až 6 ton pšenice. Spolu s pomocníkmi a banditmi sa ich na uvedení mlyna do chodu podieľalo 16, do finále sa však mohli dostať iba dvaja z nich. 

O víťazstvo sa na obrazovkách pobili Dávid Buška a Miroslav Povec. Práve druhý spomínaný získal bod v prvej disciplíne, ktorou bolo pílenie dreva. Dávid potom Mira dobehol v prenášaní vriec, kde s prehľadom súpera tromfol. 

Naozajstným prekvapením však bolo divácke hlasovanie. Hoci v posledných rokoch všeobecne ľudia hlasujú v podobných súťažiach naozaj len málo, tentoraz sa Slováci doslova zmobilizovali. Do Markízy totiž prišlo vyše 90 tisíc hlasov. A z toho len 19 481 na Dávidovu adresu. Azda nikto nečakal, že Miro ho prevalcuje takýmto spôsobom. Keď sa k tomu napokon pridal aj bod z vedomostného duelu, víťazom sa stal práve Povec. Z farmy si odnáša 75 tisíc eur. 

Miroslav Povec sa stal víťazom ôsmej série šou Farma.
Zobraziť galériu (13)
Miroslav Povec sa stal víťazom ôsmej série šou Farma.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu