Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Predtým a potom: Jojkárska herečka schudla neuveriteľných 46 kíl!

Alexandra Palatinusová Zobraziť galériu (3)
Alexandra Palatinusová (Zdroj: TV Joj, Archív A.P.)

BRATISLAVA - Tak toto snáď ani nie je ona! Jojkárska herečka Alexandra Palatinusová je divákom známa najmä zo seriálu Policajné prípady, kde vyzerá ako poriadne sexi kosť. Postavičku ako lusk však nemala odjakživa a najnovšie šokovala zverejnením fotografie, na ktorej by ste ju spoznali len s ťažkosťami.

Sympatická herečka v rozhovore pre portál prezenu.joj.sk prezradila, že problémy s váhou mala odjakživa. „Chudnem vlastne celý život, no tak radikálne som schudla dvakrát,“ priznala problémy s líniou Alexandra. Pred štyrmi rokmi sa jej podarilo schudnúť asi 30 kilogramov, no po dvoch rokoch sa na ňu pár faldíkov nabalilo opäť kvôli tehotenstvu.

Takto Alexandra Palatinusová vyzerala kedysi.
Zobraziť galériu (3)
Takto Alexandra Palatinusová vyzerala kedysi.  (Zdroj: TV Joj, Archív A.P.)

Blondínka sa teda rozhodla na svojej postave poriadne zamakať a dokázala tak zhodiť ďalších 16 kilogramov navyše. Dopracovať sa ku štíhlej línii jej  pomohla vysokoproteínová diéta, no podľa jej vlastných slov by to nešlo ani bez cvičenia.

„Cvičím každý deň,  musím však povedať, že športujem celý život. Bola som džudistka, niekoľkonásobná majsterka Slovenka,“ prekvapila v rozhovore Alexandra. Zdravé stravovanie a pravidelný pohyb evidentne zafungovali. No uznajte, povedali by ste, že táto krásna žena vážila kedysi viac než 100 kilogramov?

Dnes by ste niekdajšiu bacuľku v Alexandre našli len ťažko.
Zobraziť galériu (3)
Dnes by ste niekdajšiu bacuľku v Alexandre našli len ťažko.  (Zdroj: TV Joj, Archív A.P.)

Viac o téme: Alexandra PalatinusováPolicajti v akcii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu