Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hargašová hviezdou Markízy: Tomu neuveríte!

Jarmila Lajčáková Hargašová Zobraziť galériu (5)
Jarmila Lajčáková Hargašová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Zoznam.sk tento rok oslávil svoje 20. výročie. V čase, keď vznikal, bola už rok na mediálnom trhu aj televízia Markíza. Málokto si však pamätá, že medzi jej prvými moderátorskými tvárami bola aj dlhoročná šporťáčka verejnoprávnej RTVS Jarmila Lajčáková Hargašová (50). Pozrite, ako vtedy vyzerala!

Jarmila Lajčáková Hargašová je dlhých 10 rokov neodmysliteľnou súčasťou verejnoprávnej televízie. Málokto si však pamätá, že roky predtým sa objavovala na obrazovkách televízie Markíza a bola vôbec prvou moderátorkou športového spravodajstva. 

Modro-žltá televízia zverejnila jej retro zábery spred dvadsiatich rokov. A známa Slovenka sa za tie roky prakticky nezmenila. Jediné, čo upravila, je imidž - tmavé, hnedé vlasy prefarbila na svetlejší odtieň... No pri pohľade na jej tvár by len málokto tipoval, že odvtedy uplynuli už celé dve desaťročia a moderátorka minulý rok oslávila 50 rokov. Veď uznajte sami!

Málokto si pamätá, že Jarmila Lajčáková Hargašová pred 20-timi rokmi pôsobila v televízii Markíza. Dnes je dlhoročnou tvárou športového spravodajstva verejnoprávnej RTVS.
Zobraziť galériu (5)
Málokto si pamätá, že Jarmila Lajčáková Hargašová pred 20-timi rokmi pôsobila v televízii Markíza. Dnes je dlhoročnou tvárou športového spravodajstva verejnoprávnej RTVS.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Jarmila Lajčáková Hargašová sa v roku 1997 zúčastnila aj prvého DOD Markízy.
Zobraziť galériu (5)
Jarmila Lajčáková Hargašová sa v roku 1997 zúčastnila aj prvého DOD Markízy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Myslíte si, že máte prehľad o udalostiach na Slovensku a zo sveta za posledné dve dekády? Tak sa určite otestujte v našom kvíze, porazte svojich priateľov svojimi vedomosťami a možno práve vy budete šťastným výhercom zájazdu v hodnote 3 000 €. Oslávte s nami 20. narodeniny portálu Zoznam.sk na 20rokov.sk.

Viac o téme: Jarmila Lajčáková Hargašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu