Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dráma a obrovský adrenalín pri nakrúcaní jojkárskeho seriálu: Bol to debilný pocit!

Juraj Hrčka v seriáli Pravá tvár zažil na vlastnej koži obrovský adrenalín. Zobraziť galériu (5)
Juraj Hrčka v seriáli Pravá tvár zažil na vlastnej koži obrovský adrenalín. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Preboha! Nový jojkársky seriál Pravá tvár sa bude niesť aj v znamení mimoriadne dramatických momentov. Potvrdí sa to hneď v úvode tohto počinu, v ktorom sa slovenský herec Juraj Hrčka (37) ocitne v pomerne nebezpečnej situácii. Simulovať totiž bude pokus o samovraždu. Fúha, tak toto chcelo poriadnu dávku odvahy!

Dnes večer odštartuje televízia JOJ maratón 16-tich častí nového seriálu s názvom Pravá tvár. Okrem iných známych osobností sa v daných epizódach objaví aj herec Juraj Hrčka, ktorý zaujme pozorné oko diváka už v úvode tohto počinu.

Umelec totiž stvárnil tajomného kaderníka Yvana, ktorého trápia veľké problémy súvisiace so záchranou jeho salónu. Zúfalý muž sa preto pokúsi siahnuť si na život a vzniknuté nepríjemnosti riešiť skokom z mosta.

Nebezpečná simulácia samovraždy si však u herca vyžadovala aj poriadnu dávku odvahy. „Chceli sme, aby to vyzeralo vierohodne. Bol som istený, ale tak, že to nebolo vidno, čiže na tú ostrú som mal takú plošinku,“ prezradil Topkám Hrčka. Ten ale vzápätí dodal, že nebol ničím prichytený, čoho výsledkom bol obrovský adrenalín, ktorý sa v danej chvíli dal určite aj krájať.

„Nebolo to úplne bezpečné, ale snažili sme sa využiť to v prospech celej veci. Tá miera adrenalínu tam bola a bol to taký debilný pocit, no,“ priznal Juraj. Nuž, guráž nášmu umelcovi rozhodne nechýba!

Herec Juraj Hrčka zažil v seriáli Pravá tvár adrenalínové momenty.
Zobraziť galériu (5)
Herec Juraj Hrčka zažil v seriáli Pravá tvár adrenalínové momenty.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Juraj HrčkaPravá tvár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu