Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nová posila v Markíze: Neuveríte, ktorú speváčku zlanárili do Telerána!

Teleráno Zobraziť galériu (7)
Teleráno

BRATISLAVA - Opäť sa vracia na markizácke obrazovky! Speváčka Mamba Dasha Šarközyová (27) ráno prekvapila všetkých divákov, keď sa vysmiata znenazdajky objavila v relácii Teleráno. Kým spočiatku si zrejme ľudia sediaci doma mysleli, že speváčka prišla ako hosť, neskôr ich skutočnosť vyviedla z omylu.

Už včera speváčka na sociálnej sieti zverejnila fotografiu z Markízy, pod ktorú tajomne pripísala, že jej sny sa stávajú skutočnosťou. Hoci bolo zrejmé, že talentovaná speváčka dostala nový džob, nebolo jasné, o čo konkrétne ide.

Záhada sa vyriešila až v dnešnom Teleráne, kde Dáša komentovala dianie v zahraničnom šoubiznise. Napriek tomu, že išlo o jej prvú televíznu moderovačku, táto práca jej sadla ako uliata a na brunetke nebol vidieť ani náznak trémy. Informáciu, že Mamba bude oddnes súčasťou obľúbenej rannej šou, nám potvrdila aj hovorkyňa televízie Markíza.

Nová posila v Markíze:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.Š, Instagram Markíza)

„Mamba je oddnes posilou redakčného tímu Telerána a bude sa venovať témam šoubiznisu,“ povedala nám Táňa Tóthová. Zo svojej novej práce a prílžitosti sa poriadne teší aj samotná exotická kráska. „Som veľmi šťastná, práca v Teleráne je moja vysnívaná záležitosť – už od puberty. Takže sa mi konečne splnil aj tento sen, ďakujem,“ napísala nám Mamba. Tej v novej práci držíme palce a prajeme veľa úspechov. 

Nová posila v Markíze:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.Š, Instagram Markíza)

Viac o téme: TeleránoMamba Dasha ŠarközyováMamba Dáša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu