Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Táto slovenská diva oslávila 90-tku: Fú, a aké sexi šaty si obliekla!

 Herečka Mária Kráľovičová Zobraziť galériu (7)
Herečka Mária Kráľovičová (Zdroj: SITA/Marko Erd)

BRATISLAVA - Herecká legenda Mária Kráľovičová, známa aj ako Marína, oslávila v stredu úctyhodné životné jubileum - svoje 90. narodeniny. Okrem rodiny a priateľov jej zablahoželali aj kolegovia, verní fanúšikovia a dokonca aj premiér Robert Fico. A práve u predsedu vlády SR sa divadelná diva predviedla v nečakane odvážnych šatách. Na svoj vek vyzerá fantasticky, veď pozrite sami!

Marína Kraľovičová sa pred pár dňami objavila na Úrade vlády ako čestný hosť premiéra Roberta Fica. Herečka totiž oslavovala okrúhle jubileum 90 rokov a politik, ktorý v ten deň oslavoval meniny, ju pozval na návštevu. Herečka pozvanie prijala a od premiéra dostala nielen kyticu, ale aj darček. Rovnako obdarovaný bol aj Fico, ten pre zmenu dostal od umelkyne knihy.

Na slávnostné stretnutie sa slovenská diva aj patrične nahodila. Zvolila čierno-biele šaty s voľnými rozstrihnutými  rukávmi, ktoré spôsobili, že herečka nechtiac odhalila aj bielizeň. No ani to jej neubralo zo šarmu. Legenda medzi herečkami bola aj skvelo učesaná a doslova žiarila na všetky strany. Zrejme iba málokto by jej tipol vek, ktorý táto dáma v týchto dňoch oslavovala. 

Mária Kraľovičová v odvážnych šatách u premiéra Róberta Fica.
Zobraziť galériu (7)
Mária Kraľovičová v odvážnych šatách u premiéra Róberta Fica.

Okrem tejto oslavy si užila Marína pred pár dňami aj veľkolepý večer v SND, kde prišlo umelkyni zablahoželať množstvo jej kolegov a divákov. Ani tam herečka neskrývala radosť a potešenie z úchvatného večera. Kiež by sme mali takýchto umelcov čo najviac...

Mária Kraľovičová oslávila okrúhle jubileum - 90 rokov.
Zobraziť galériu (7)
Mária Kraľovičová oslávila okrúhle jubileum - 90 rokov.  (Zdroj: SITA/Marko Erd)

Viac o téme: Mária Kráľovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu