Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Posledné prípravy pred Banášovej svadbou: Ale veď sú z nich už manželia!

Adela Banášová Zobraziť galériu (11)
Adela Banášová

TOMÁŠOV - Adela Banášová (35) mala markizákovi Viktorovi Vinczemu (26) povedať áno v kaštieli Tomášov v sobotu poobede. V piatok tam prebiehali posledné úpravy, aby bolo všetko tip-top. Ako však neskôr vysvitlo, moderátori dorazili na miesto už s obrúčkami na rukách.

Šoubiznisovou svadbou tohto roka je jednoznačne veľký deň Adely Banášovej a Viktora Vinczeho. Nie sú spolu dlho a zásnuby prišli v expresne rýchlom čase.

Topky.sk navštívili v piatok kaštieľ v Tomášove a zaznamenali prepychové priestory i úpravy, ktoré na pozemku prebiehali, aby bolo všetko krásne a hodné veľkej svadby. Pozrite si naše VIDEO nižšie. Ďalšie zábery nájdete aj v galérii. 

Adela a Viktor dorazili do kaštieľa už v piatok podvečer. Spravili si spolu aj romantickú fotografiu - Adela na nej vyzerá trochu ako nevesta, no Viktor si zvolil na stretnutie s rodinou len tričko a krátke nohavice. 

Adela Banášová a Viktor Vincze deň pred svojou svadbou.
Zobraziť galériu (11)
Adela Banášová a Viktor Vincze deň pred svojou svadbou.

Keďže Viktorovi sa na ruke už skvie prsteň, zdá sa, že civilný obrad majú už títo dvaja za sebou. V Tomášove sa v piatok večer dokonca koná veselica. Jednoznačne ide o párty Banášovej a Vinczeho, keďže sa občas ozvú výkriky ako: „Adela, poď, dáme si selfie.”

Piatkový večer:

Banášová piatok

Prípravy v Tomášove:

kastiel Tomasovo

Viac o téme: Adela Banášová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu