Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zora Czoborová (50) prekvapila úprimnosťou: Ide to z kopca!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Krásnej Zore Czoborovej (50) by len málokto tipol, že už má za sebou oslavu polstoročnice. Energická brunetka totiž vyzerá lepšie ako množstvo jej mladších kolegýň, aktívne sa venuje športu a bez najmenších problémov si dokáže obliecť konfekčné veľkosti, ktoré bežne nosia modelky na prehliadkových mólach. V rozhovore nám prezradila, čo sa pre ňu po oslave okrúhleho jubilea mení.

Zaujímalo nás, či má brunetka osvedčený recept na krásu. Odpoveď nás však zaskočila. „Ja si o sebe nemyslím, že som pekná alebo krásna žena. Mňa celý život baví šport," prekvapila nás Zora svojím otvoreným názorom, s ktorým súhlasí snáď len málokto, keďže vyzerá skutočne famózne. Ako však sama hovorí, perfektný vzhľad nie je len o cvičení a názor, že ženy v pokročilom veku nemôžu vyzerať dobre, je podľa nej zastaralý. 

 „Už poznám aj matky 4-5 detí, ktoré si pre seba nájdu ten čas, lebo vedia, že im to dodá strašne veľa energie a partneri ich v tom povzbudzujú, lebo vedia, že keď oni budú mať veľa energie, tak tá rodina bude perfektne fungovať. Viem si predstaviť, že to musí byť náročné, ale verím, že sa to dá. Hlavne je to ale o strave. Nie je to o cvičení, naozaj je to hlavne o strave," odkázala ženám, ktoré zastávajú myšlienku, že nemôžu vyzerať dobre kvôli svojmu veku. Čo sa toho týka, Zora si 50-ku na krku, zdá sa, príliš nepripúšťa.

 „Sú to pre mňa len ďalšie narodeniny. Je pravda, že väčšinou, keď človek oslavuje tie desaťročia, uvedomí si určité veci, ale ja hovorím, že v 30-ke sme boli blázniví, v 40-ke rozumnejší a v 50-ke sme že, na čo mi je perie?! To znamená, že treba si užívať ten život. Lebo už to ide dole z kopca pomalinky, si človek uvedomuje, že už robí len to, čo chce a zaujíma sa len o to, čo ho zaujíma. Všetko ostatné vo svojom živote vymedzí,” povedala nám, keď sme sa zaujímali, ako svoj vek vníma.

Zdravý životný štýl jej však nepomáha len ku vonkajšej kráse. Spojil ju aj s jej manželom Petrom. „Pre nás je šťastie práve to, že vzťah k športu nás spája a že obidvaja cítime, že nejaké to cvičenie a zdravý životný štýl do nášho života patria. Nemusíme sa veľmi prispôsobovať, že jeden žije zdravým a druhý nezdravým, a tým aj ten voľný čas trávime takým spôsobom, že sme radi v prírode, radi cestujeme. A aj na tých dovolenkách sa nevenujeme len tomu, že si užívame, ale vždy si nájdeme aj nejaký čas na cvičenie, niečo, čo spravíme pre zdravie," poodhalila nám Zora svoje súkromie. 

Plány sympatickej brunetky do budúcnosti sú jasné. Momentálne nosí v hlave projekt za účelom vyvinutia nového cvičebného náradia a taktiež pripravuje DVD pre ľudí, ktorí trpia zdravotnými ťažkosťami.

Ako môžu podľa nej ženy vyzerať o 7 až 10 rokov mladšie, či ako níma svoje klientky a ich vzájomnú spoluprácu, sa dozviete v nasledujúcom videu.

Zora Czoborová

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu