Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markíza sa prekonala: Z nevýraznej učiteľky hollywoodska Sharon Stone!

Pani Blažena Zobraziť galériu (12)
Pani Blažena

BRATISLAVA – Toto vám vyrazí dych! Na obrazovkách Markízy si v utorok večer mohli diváci opäť vychutnať reláciu O 10 rokov mladší, kde tentokrát zmenili manželský pár Blaženu (55) a Henricha (65). Hoci sú spolu šťastní už 30 rokov, chýbala im iskra, a preto sa rozhodli pre premenu. Trápili ich zlé zuby, či zvädnutá a unavená tvár. Vytúženú zmenu im priniesli rôzne procedúry a najmä neskutočná celková zmena vizáže. Spolu omladli o neuveriteľných 29 rokov. Veď pozrite sami!

Toto vás dostane! V utorok večer sa v markizáckej relácii O 10 rokov mladší objavil manželský pár Blažena a Henrich. Tí sa rozhodli vylepšiť svoj nudný zovňajšok, a preto sa prihlásili do relácie, kde v priebehu pár dní z nich urobili doslova oslnivý pár.

Z nevýraznej učiteľky tím odborníkov vyčaril doslova hollywoodsku hviezdu. Pani Blažena sa po premene svojím výzorom podobala na známu herečku Sharon Stone. Blondínke upravili viečka, vyhladili pleť a vrásky, zmenili účes a dokonale ju nalíčili. K tomu pridali zvodný outfit a pani učiteľka, ktorej tipovali ľudia až 60 rokov, razom omladla o pekných 13 rokov. Dnes sa za ňou určite otočí nejeden muž.

Pani Blažena sa zmenila na holywoodsku hviezdu Sharon Stone.
Zobraziť galériu (12)
Pani Blažena sa zmenila na holywoodsku hviezdu Sharon Stone.

Stylisti a vizážisti urobili perfektnú robotu aj pri jej manželovi Henrichovi, ktorý sa zmenil na nepoznanie. Má kompletne nový chrup, osviežili mu pleť, vyhladili kruhy pod očami, či upravili viečka, oholili výrazné fúzy na jemnejšie, zmenili účes. Zo zakríknutého dôchodcu sa tak stal charizmatický sebavedomý muž so šarmantným úsmevom. Doslova hotový seladón. Diváci mu razom tipovali v priemer o 16 rokov menej. Spolu tak manželia omladli o 29 rokov. Čo poviete? Skvelé, nie?!

Z pána Henricha urobili úplne iného muža.
Zobraziť galériu (12)
Z pána Henricha urobili úplne iného muža.

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu