Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opálený Rozboril, Lujza v MAXI košeli a nežná Banášová: Odovzdávanie cien Telkáč roka 2016!

Vilo Rozboril, Lujza Garajová Schrameková, Adela Banášová Zobraziť galériu (39)
Vilo Rozboril, Lujza Garajová Schrameková, Adela Banášová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer sa známe osobnosti slovenského šoubiznisu stretli v centre Bratislavy - konala sa tam totiž oslava 20. výročia spoločnosti Zoznam. Pri tejto príležitosti si víťazi v jednotlivých kategóriách ankety Telkáč roka 2016 prevzali svoje ocenenia. Najobľúbenejší moderátor Vilo Rozboril (50) ukázal opálenú tvár, najobľúbenejšia herečka Lujza Garajová Schrameková (33) sa predviedla v MAXI košeli a najobľúbenejšia moderátorka Adela Banášová (36) pútala pozornosť nežným stylingom.

Štvrtkový večer patril oslave! V jednom z podnikov v centre Bratislavy sa totiž konala akcia pri príležitosti 20. výročia spoločnosti Zoznam. Víťazi ankety Telkáč roka 2016 si zároveň prevzali svoje ocenenia. Na podujatí preto nechýbalo mnoho známych osobností. 


Anketa Telkáč roka 2016: Toto sú VAŠI víťazi!


Najobľúbenejší moderátor Vilo Rozboril prišiel do spoločnosti po boku partnerky, prominentnej doktorky Sandry Novotnej. A obidvaja pútali pozornosť opálenými pokožkami. Len nedávno sa totiž vrátili z dovolenky v Španielsku, a tak trochu tých Španielov teraz sami pripomínali. 

Najobľúbenejšia herečka Lujza Garajová Schrameková počas večera pútala pozornosť originálnym outfitom. V spoločnosti sa totiž objavila v bielej MAXI košeli, vďaka ktorej bola doslova neprehliadnuteľná.

Bielym outfitom sa k tmavovlasej kolegyni pridala aj najobľúbenejšia moderátorka Adela Banášová. Na odovzdávanie cien totiž prišla v romantických bielych šatách a vďaka minimalistickému líčeniu a jednoduchému účesu pôsobila veľmi nežne. 

Okrem už spomínaných osobností sa na akcii objavili aj ďalšie známe tváre. Spomeňme napríklad Jara Slávika, riaditeľku súťaže Miss Slovensko Karolínu Chomistekovú, známeho stand-up komika Iva Ladižinského, Milana Juniora Zimnýkovala, ktorý večerom sprevádzal či Richarda Müllera, ktorý sa postaral o príjemnú hudobnú bodku večera. 

VIDEO: Adela Banášová o tom, či ju stále baví moderovanie i o tom, čo hovorí na to, že neustále vyhráva ocenenia najlepšia moderátorka.

Adela Banášová topky

Viac o téme: Adela BanášováVilo RozborilLujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu