Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kollárova údajná milenka verejne provokuje: V dráždivých pózach ukázala holé prsia!

Dominika Ngo Ducová Zobraziť galériu (9)
Dominika Ngo Ducová (Zdroj: Instagram D.D.)

BRATISLAVA – Takto ste ju ešte nevideli! Boris Kollár (51) je známy milovník žien. Medzi jeho milenky mnohí zaraďujú aj Dominiku Ngo Ducovú (19), keďže boli spolu tajne na dovolenke v Nepále. Dokonca ani v spoločnosti sa neobchádzajú a bez problémov sa vyobjímajú. Teraz táto kráska svoj sexepíl naplno predviedla pred objektívom známeho fotografa a nafotila naozaj rajcovné zábery. Pozrite, čo všetko odhalila!

Ukázala sexi krivky! Moderátorka módnej televízie Fashion Tv Dominika Ngo Ducová sa pred pár dňami nechala nahovoriť na erotické fotenie v štýle zvodnej dračice. Hoci sa už devätnásťročná Slovenka s vietnamskými koreňmi modelingu aktívne nevenuje, pózovať rozhodne nezabudla. Dôkazom sú aj najnovšie dráždivé zábery známeho fotografa Mária Gottiho, ktorému kráska zapózovala bez podprsenky i nohavičiek. Ako vidieť na snímkach, ktoré vznikli pre časopis Exclusive, je sa na čo pozerať.

Moderátorka je na každom zábere iná. Na titulke časopisu pózuje iba v bielom tielku, pod ktorým vidieť, že brunetka nemá žiadnu bielizeň. Bez podprsenky ukázala nielen obliny svojho plného dekoltu, ale aj slabiny, kde vidieť, že nemá ani nohavičky. Pri tomto zábere sa mužom bezpochyby zrýchli tep, rozbúši srdce, či podlomia kolená.

Dominika Ngo Ducová v dráždivej póze.
Zobraziť galériu (9)
Dominika Ngo Ducová v dráždivej póze.

Podobne to rozhodne bude aj pri druhom zábere, kde je Ducová odhalená ešte viac. Ani tento rajcovný záber nenechá bezpochyby chladným žiadneho muža. Dominika je totiž zachytená, ako leží na kožušine oblečená iba v nohavičkách a čiernej priesvitnej blúzke, pod ktorou sa jej črtajú prsia aj bradavky.

Dominika Ngo Ducová ukázala holé prsia i bradavky.
Zobraziť galériu (9)
Dominika Ngo Ducová ukázala holé prsia i bradavky.

Viac o téme: Dominika Ngo Ducová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu