Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kramár odmietol rolu, za ktorú by sa herci potrhali: TOTO ja pred kamerami robiť nebudem!

Maroš Kramár so synom Timurom. Zobraziť galériu (5)
Maroš Kramár so synom Timurom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zahrať si vo filme so svetovo uznávaným hercom? To je možnosť, po ktorej by okamžite skočil snáď každý umelec zo slovenského šoubiznisu. Nie však syn Maroša Kramára (58). Mladý Timur (15) sa napriek úspechu na kastingu rozhodol svojej role vzdať. Dôvod vás dostane!

Po prvotnej radosti z triumfu sa totiž k mladému hercovi dostal scenár. Keď si prečítal, čo jeho postavu vo filme čaká, radosť rýchlo nahradilo zahanbenie. „Volal mi do Prahy, že tato, čo mám robiť,“ nabonzoval na svojho potomka usmievavý Maroš v šou Neskoro večer. Timurovi sa totiž vôbec nepozdávalo, že by sa mal na pľaci pred kamerou s niekým bozkávať.

Kramár odmietol rolu, za
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTVS, Youtube)

„Hovoril som mu, ber to! A on, že, tato, ja nebudem predbiehať,“ prezradil Kramár dôvod, prečo jeho syn rolu odmietol. „Dokonca som mu hovoril, že počuj, veď oni ti aj zaplatia zato. A on, že nevadí, nebudem sa ja bozkávať pred toľkými ľudmi, keď som sa poriadne ešte nebozkával sám. Dokonca tam mal hrať aj slávny svetový herec. Hovorím si, ty bláho, to keby som ja mohol...“ nechápal Timurovo počínanie Maroš.

Peter Marcin, ktorý sympatického herca hostil vo svojej šou, však okamžite našiel vhodné riešenie. „Tak mu rýchlo nejaký kurz zaplať, Bože,“ navrhol nástojčivo a poriadne rozosmial nielen samotného Kramára, ale aj všetkých divákov. 

Viac o téme: Maroš KramárPeter MarcinTimur KramárNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu