Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dôchodkyňa Feldeková (74) vytasila ženské zbrane: No ty brďo!

Oľga Feldeková Zobraziť galériu (7)
Oľga Feldeková

BRATISLAVA – Klobúk dole! Slovenská humoristka Oľga Feldeková, ktorá pred 2 mesiacmi oslávila krásnych 74 rokov, akoby vôbec nestarla. Dôkazom sú aj naše najnovšie zábery z nedávneho otvorenia legendárneho bratislavského podniku. Manželka spisovateľa Ľubomíra Feldeka (80), ktorá bola nahodená v červených šatách, všetkým prítomným hosťom vyrazila dych. Na to, že je v dôchodkovom veku, sa umelkyňa môže pochváliť neskutočnou postavou. Pozrite, čo verejne odhalila!

Prekvapila! Populárna humoristka Oľga Feldeková, ktorú diváci môžu vidieť v jojkárskej relácii Sedem, kde s ďalšími osobnosťami glosuje najzaujímavejšie udalosti týždňa, sa pred pár dňami objavila na otvorení istého bratislavského podniku.

Prítomných hostí ihneď očarila svojím mladistvým elánom a skvelou postavou. Nahodená v červených šatách nad kolená bola neprehliadnuteľná. V tomto outfite ihneď vytasila na obdiv svoje ženské zbrane - a to dlhé štíhle nohy, ktoré vyrazili dych snáď každému.

Pri pohľade na humoristku, ktorá sa na okamih zahrala aj na modelku a bez problémov nášmu fotografovi zapózovala nielen na ulici, ale aj v pristavenom historickom koči, by jej skutočný vek zrejme tipoval iba málokto. No uznajte, vyzerá naozaj skvele a takúto čipernú babku by zrejme bralo nejedno vnúča.

Oľga Feldeková v šatách nad kolená ukázala dlhé štíhle nohy.
Zobraziť galériu (7)
Oľga Feldeková v šatách nad kolená ukázala dlhé štíhle nohy.

 

Viac o téme: Oľga Feldeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu