Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenská herečka sa vôbec nehanbí: Prichytená v intímnej chvíli!

Lucia Hurajová Zobraziť galériu (5)
Lucia Hurajová

BRATISLAVA - To sa len tak často nevidí! Dojčenie na verejnosti je aj v súčasnej dobe stále kontroverznou témou. Kým pre niektoré mamičky sú to príliš intímne momenty, iné to berú ako úplne prirodzenú súčasť života. Živým príkladom tej druhej skupiny žien môže byť aj slovenská herečka Lucia Hurajová (40).

Hoci je dojčenie na verejnosti doteraz mnohými ženami vnímané skôr ako tabu, nájdu sa už aj také, ktorým mamičkovské povinnosti nerobia absolútne žiaden problém. K tým odvážnejším môžeme zaradiť napríklad aj slovenskú herečku Luciu Hurajovú.

Brunetku sme v týchto dňoch stretli na nábreží Dunaja, kde si krásne slnečné počasie vychutnávala spoločne so svojimi dvojičkami Izabelou a Sofiou, ktoré priviedla na svet koncom novembra minulého roka.

Počas prechádzky ale jedna z ratolestí vyhladla, a tak herečka bez zábran vytiahla svoj prsník, prikryla ho plienkou a dieťatko nakŕmila. Je vidno, že známa mamina doslova žiari šťastím a na svoje poklady naozaj nedá dopustiť. Táto rozkošná momentka hovorí za všetko!

Herečka Lucia Hurajová dojčila na verejnosti jednu zo svojich dvojičiek.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Lucia Hurajová dojčila na verejnosti jednu zo svojich dvojičiek.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Lucia Hurajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu