Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markíza urobila zázrak: Neskutočná premena tejto ženy... Veď je z nej hollywoodska hviezda!

Pani Veronika je po zmene na nepoznanie. Zobraziť galériu (9)
Pani Veronika je po zmene na nepoznanie.

BRATISLAVA – Padne vám sánka! Na obrazovkách Markízy si v utorok večer mohli diváci opäť vychutnať reláciu O 10 rokov mladší, kde zmenili dve kamarátky a mamičky na materskej Veroniku a Evu na nepoznanie. Trápili ich kilá navyše, zlé zuby, či zvädnutá a unavená tvár. Vytúženú zmenu im priniesli rôzne procedúry a najmä neskutočná celková zmena vizáže. Spolu omladli o neuveriteľných 21 rokov. Veď pozrite sami!

Toto vás dostane! V utorok večer sa v markizáckej relácii O 10 rokov mladší objavili dve mamičky na materskej dovolenke Veronika a Eva, ktoré sa skamarátili v pôrodnici. Popri mamičkovských povinnostiach nemali toľko času sa o seba starať, no po čase sa rozhodli skoncovať so svojím zanedbaným „ja“ a prihlásili sa do relácie, kde v priebehu pár dní z nich urobili sexi bohyne.

Z nenápadnej  a unavenej Veroniky tím odborníkov vyčaril doslova hollywoodsku hviezdu. Absolvovala ošetrenie pleti, vylepšili jej chrup, prefarbili ryšavé vlasy na blond a dokonale ju nalíčili. K tomu pridali zvodný outfit a mamička razom omladla o 10 rokov. Teraz sa za ňou určite otočí nejeden muž.

Stylisti a vizážisti vykresali krásnu ženu aj z jej kamarátky Evy. Blondínka tiež absolvovala rôzne procedúry, úpravu chrupu a dokonca zhodila aj 5 kíl. Zázraky urobili, aj čo sa týka líčenia, zvýraznili jej nenápadné obočie i oči a pohrali sa jej aj s vlasmi. K peknej vizáži pridali zvodný outfit a sexi kosť je na svete. Diváci jej razom tipovali v priemere o 11 rokov menej. Spolu tak ženy omladli o 21 rokov a všetkým divákom vyrazili dych. Kamarátky sa tak vrátia z materskej dovolenky do pracovného kolotoča s novou vizážou i väčším sebavedomím.

Pani Veronika sa zmenila na hollywoodsku hviezdu.
Zobraziť galériu (9)
Pani Veronika sa zmenila na hollywoodsku hviezdu.

Pani Eva schudla a zmenila sa na krásnu ženu.
Zobraziť galériu (9)
Pani Eva schudla a zmenila sa na krásnu ženu.

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu