Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kveta Horváthová v bielom: S týmto fešným zajačikom skúšala svadobné šaty!

Kvetka Horváthová Zobraziť galériu (5)
Kvetka Horváthová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Žeby pomýšľala na ďalšiu svadbu? Dnes ráno sa na verejnosť dostala fotografia, na ktorej si Kveta Horváthová (40) skúšala prekrásne svadobné šaty. Podobné na sebe mala naposledy v roku 1999, keď povedala áno Júliusovi Horváthovi.

Tentoraz jej však partnera nerobil nikto iný ako jej kolega Tomáš Juríček (30), s ktorým moderovala markizácke Teleráno. Hlavnou rannou témou totiž boli práve svadby a pri tejto príležitosti sa v štúdiu objavilo hneď niekoľko prekrásnych modelov svadobných šiat. Tie zjavne očarili Kvetku až natoľko, že neodolala a jedny z nich si musela vyskúšať a rovno sa v nich aj zvečniť.

Kvetka si po dlhých rokoch opäť vyskúšala úlohu nevesty.
Zobraziť galériu (5)
Kvetka si po dlhých rokoch opäť vyskúšala úlohu nevesty.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Manžela Júliusa síce po ruke nemala, no do úlohy novopečeného manžela sa bez problémov vžil Tomáš, ktorý sa síce netváril rovnako nadšene ako Horváthová, no i bez obleku treba uznať, že by z neho bol naozaj fešný ženích. Pri pohľade na sympatickú moderátorku sa núka otázka, či nepomýšľa na obnovenie manželského sľubu so svojím oficiálnym partnerom.

Luxusné čipkované šaty so zlatými detailmi a romantickým závojom jej totiž mimoriadne pristali a keďže moderátorka starne do krásy, dnes by z nej bola možno ešte krajšia nevesta ako pred osemnástimi rokmi. 

Viac o téme: Kveta HorváthováTeleránoTomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu