Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brutálne sexi Karin Haydu: Svoje krivky odhalila v podprsenke a obtiahnutých legínach!

Karin Haydu Zobraziť galériu (5)
Karin Haydu (Zdroj: Instagram K.H.)

BRATISLAVA - Takú sexi trénerku by chcel každý! Rajcovné krivky herečky Karin Haydu (40) dokážu upútať za každých okolností. Dôkazom môže byť aj jej nová divadelná úloha bláznivej cvičiteľky, ktorá bezpochyby upútala pozornosť najmä jej mužských fanúšikov. Jej kostým totiž okrem iného dotvárajú obtiahnuté legíny, zvodné body, či vytŕčajúca podprsenka.

Karin Haydu je nielen talentovaná a úspešná herečka, ale aj nesmierne pôvabná žena. Známa brunetka sa totiž môže pochváliť chrumkavými proporciami a krivkami typu „krv a mlieko“. No a keďže jej telo je naozaj obdarené vo všetkých smeroch, môže si dovoliť aj hlboký výstrih, priliehavé džínsy, ale i rôzne šialené kúsky, na ktoré by si trúfol naozaj len málokto.

V rámci svojej najnovšej divadelnej postavy sa napríklad navliekla do kostýmu bláznivej cvičiteľky. A že to naozaj stálo za to, tak to môžu bezpochyby potvrdiť najmä muži.

Svoje zvodné tvary zvýraznila obtiahnutými legínami a výrazný vizuálny prvok vytvoril aj sieťovaný top, pod ktorým sa jej vynímali rajcovné body a podprsenka. Nuž, darmo, Karin je skrátka sexi za každých okolností!

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu