Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapivá situácia na markizáckej Farme: Kvetu nahradila nová moderátorka!

Farma Zobraziť galériu (6)
Farma (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Markizácku reality šou Farma si mnohí diváci už bez Kvety Horváthovej (40) v úlohe moderátorky nevedia ani predstaviť. O to prekvapivejší moment pre mnohých nastal, keď sa na statku zomlel nečakaný duel... A známu blondínku museli pred kamerami nahradiť inou moderátorkou - táto tmavovláska ju zastúpila!

Na statku markizáckej reality šou Farma sa v týchto dňoch zomlel nečakaný duel - súťažiaci Milan a Dávid sa totiž rozhodli, že si zmerajú sily a zorganizujú si vlastný. Ako už býva zvykom, každý takýto súboj potrebuje aj svoju moderátorku. No a ani tentokrát to nemohlo byť inak. Kveta Horváthová však na statku chýbala, a tak ju súťažiaci museli nahradiť zo svojich radov. 

Novou moderátorkou markizáckeho projektu sa (aspoň na chvíľku) stala Lucia Gachulincová alias Lula, ktorá celým súbojom sprevádzala. No, tvorcovia aspoň vedia, na koho sa v budúcnosti budú môcť obrátiť, keby potrebovali za Kvetu pred kamerami náhradu... Tmavovláska to má totiž už natrénované! ;)

Lucia Gachulincová alias Lula zastúpila v kamarátskom dueli moderátorku reality šou Kvetu Horváthovú.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Gachulincová alias Lula zastúpila v kamarátskom dueli moderátorku reality šou Kvetu Horváthovú.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu