Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vačkovej drsná výchova: Tomuto neuveríte!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (4)
Zuzana Vačková

BRATISLAVA - Dnes nie je bujará nočná zábava ničím výnimočným už pre stredoškolákov a v uliciach sa potuluje čoraz viac detí, ktoré majú od dospelosti poriadne ďaleko. No niektorí rodičia držia svoje ratolesti poriadne nakrátko a bolo to tak najmä v minulosti. Svoje by o tom vedela porozprávať aj sympatická herečka Zuzana Vačková (48), ktorá si doma užívala poriadne drsný režim. Aspoň teda na dnešné pomery.

Ísť na diskotéku pred dosiahnutím plnoletosti? V žiadnom prípade! Tak to vyzeralo v rodine známej blondínky, ktorá musela striktne dodržiavať prísne pravidlá. „Ja som do osemnástky nemohla chodiť ani na diskotéky ani nikam von. Môj ocko trval na tom, že musím byť doma najneskôr o ôsmej a v lete, keď mi dovolil byť vonku do deviatej, tak to už bol mega veľký ústupok. A potom keď prišla vysoká škola, ja som síce chodila večer domov, ale po divadle, lebo som chodila na každé jedno predstavenie, ktoré malo premiéru. Nikdy som nebola tak, že by som chodila po diskotékach a vymetala takéto zábavky, skôr to boli také príjemné posedenia s priateľmi po premiérach alebo predstaveniach, debatovali sme.. Tak si to vynahrádzam teraz,“ zaspomínala si s úsmevom Zuzana,, ktorej sme sa spýtali, či sa tieto pravidlá odzrkadlili aj vo výchove jej detí.

„Synátor je už dospelý, má 25 rokov, takže to už neriešim, to už sa môžem iba prizerať. Ale zatiaľ som teda spokojná. Dcérka má 12 rokov, takže tam už sa rútime do takého komplikovaného obdobia, ale verím tomu, že som do nej dala všetky tie najlepšie veci a že si vyberie správne veci,“ povedala nám herečka, ktorá však priznala, že aj v jej domácnosti sú isté veci, na ktorých si mimoriadne zakladá.  

„So mnou je to strašné. Ja a nejaké striktné pravidlá. Asi o nich ani neviem... Určite podľa nejakých ideme, ale to sú skôr pravidlá slušného správania sa, ktoré fungujú v našej rodine a máme sa radi. To nás posúva k tomu, že nerobíme veci, ktoré druhým ubližujú. Ale žeby sme mali také striktné, že čo ja viem, o deviatej musíš byť doma, o pol desiatej v posteli, cez víkend sa vysáva, tak to určite nie. My žijeme, ako nám to deň prinesie,“ uzavrela Zuzana.

Ak vás zaujíma, ako dokáže skĺbiť náročný pracovný deň so spoločenskými akciami, či ako si zaspomínala na život na vysokej škole, pozrite si nasledujúce video. 

Zuzana Vačková rozhovor

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu