Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vyšpúlený zadok a HOLÉ prsia: Provokatívna Slovenka poriadne pritvrdila!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (5)
Martina Štetiarová (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Vŕŕŕ! Pekelne dráždivé pózy a vyzývavé oblečenie pre ňu nie sú žiadne tabu a svoje krivky veľmi rada odhaľuje tak, ako ju Pán Boh stvoril. Reč je o známej blondínke Martine Štetiarovej (33), ktorá veľmi dobre vie, ako napružiť mužskú predstavivosť na maximum. O šteklivé momenty sa postarala aj teraz, keď sa na internete zvečnila v totálne rajcovnej póze. V hlavnej úlohe vyšpúlený zadok a kompletne holé vnady!

Martina Štetiarová sa môže pochváliť titulom Najkrajšie telo sveta zo súťaže World Supermodel 2014. Svojou ukážkovou postavou si tak pochopiteľne podmanila obrovské zastúpenie fanúšikov, ktorým na internete prináša jeden provokatívny záber za druhým.

Najnovšie však blondínka poriadne pritvrdila a siahla opäť o level vyššie. Na web sa totiž vycapila v tak rajcovnej polohe, že fantázia túžby chtivých mužov sa v momente rozbehla na plné obrátky.

Známa provokatérka si tentoraz zapózovala hore bez, čím odhalila takmer celé svoje holé vnady. Fotku navyše okorenila aj poriadne vzrušujúcou pózou, v ktorej dokonale vynikol jej vyšportovaný zadoček. Páni, dýchajte zhlboka!

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu