Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podvádzaná herečka z Paneláku: Otvorene o nevere i novom mužovi!

Lucia Lapišáková Zobraziť galériu (9)
Lucia Lapišáková

BRATISLAVA - Toto nechce zažiť nikto! Herečka Lucia Lapišáková (42) momentálne hviezdi v nových častiach Paneláku, kde vyfasovala úlohu manželky, ktorej to s mužom neklape. Podobnú situáciu však umelkyňa zažila na vlastnej koži a už je 2 roky rozvedená. Zaujímalo nás, či aj u nej bola dôvodom rozpadu manželstva nevera, ako krízu riešila a či už je po jej boku nejaký nový muž.

Lucia Lapišáková je divákom známa zo seriálu Pod povrchom a teraz si ju vychutnávajú v Paneláku, kde hrá s Marcelom Ochránkom manželskú dvojicu, ktorá sa zmieta v problémoch. Jej postava Inga Prieložná totiž prišla mužovi na neveru, a tak narobila s manželom poriadny vietor.

Lucia Lapišáková ako Inga Prieložná so svojou Panelákovou rodinou.
Zobraziť galériu (9)
Lucia Lapišáková ako Inga Prieložná so svojou Panelákovou rodinou.

Tento scenár sa tak trochu podobá aj na Lapišákovej život. Na vlastnej koži totiž zažila rozpad manželstva, z ktorého vzišli dvaja synovia, trinásť- a osemročný. S divadelným režisérom Michalom Vajdičkom, ktorý už má za priateľku herečku Moniku Šagátovú, už nežije takmer 2 roky, no napriek tomu nás zaujímalo, či aj u nich bola dôvodom rozchodu nevera.

„Nie, nebola. Moja situácia bola iná. Ale myslím si, že každá žena, keď niečo také zažije, tak sa správa podobne a viem to pochopiť. V našej rodine bola iná situácia, ale ja mám 42 rokov a zažila som už vo vzťahoch kadečo, takže žena, keď je klamaná a keď je vlastne podvedená, tak reaguje takto a ja sa s tým stotožňujem. Tiež som v živote reagovala takto, keď som sa cítila oklamaná a keď som bola oklamaná. Nie je to to, čo tam hrám, my sme to mali inak doma. Ale keď je žena oklamaná a partner k nej nie je úprimný, tak sa cíti byť v strese a reaguje takýmto spôsobom,“ vysvetlila nám dôvod rozpadu jej manželstva.

Zaujímalo nás, či je ona typ ženy, ktorá pri hádkach reaguje prudko, alebo skôr žiadne scény nerobí. „Ja sa môžem snažiť koľko chcem, ale ono to je veľmi ľudské reagovať v podstate takto, všetko závisí od situácie a od toho, ako je človek zranený, môžem si ja povedať, že budem kľudná, keď sú okolnosti iné,“ netajila herečka, ktorá priznala, že táto skúsenosť jej pomohla aj pri jej hereckej úlohe v Paneláku.

Lucia Lapišáková a Marcel Ochránek sú manželmi v Paneláku.
Zobraziť galériu (9)
Lucia Lapišáková a Marcel Ochránek sú manželmi v Paneláku.

„Určite, áno, lebo tie hranice som mala posunuté v živote a ja som nespochybňovala to, čo bolo napísané v tom scenári. Som to prijala, lebo to poznám, že sa dá zájsť až tak ďaleko a tá dôstojnosť tej ženy ide vtedy nabok. A v podstate je to aj na mieste, tá žena má na to právo, keď tak reaguje, je jej to odpustené, lebo sa necíti dobre a potrebuje sa vyventilovať. My sme sa na tom zhodli aj na pľaci v podstate všetci, čo sme tam boli, že každý mal s takýmto niečím skúsenosť, či už v manželstve, alebo v predošlých vzťahoch. Sú to hádky, ktoré sú za zatvorenými dvermi, takže ich nikto nevidí, nepočuje, ale sú v každej domácnosti, alebo v každej druhej,“ netajila Lucia, ktorá to má  v otázke nevery vyriešené.

Odpustila by ju mužovi? Dala by mu druhú šancu? „Kedysi som si myslela, že by som dala, ale teraz už nie. Možno ešte, keď sú ti ľudia mladí a prechádzajú rôznymi obdobiami, človek niečo možno odpustí, ale dôležitejšie u mňa je to, že ja by som nechcela byť neverná, ja by som s tým nechcela žiť. Ja by som sama zo seba nemala dobrý pocit a pre mňa je toto dôležité. Ja chcem byť sama so sebou v pokoji a ja by som nedokázala byť neverná. Čím som staršia, tak už na také veci je to podľa mňa zbytočná strata energie. Chápem aj to, že kvôli deťom chcú ostať spolu, aj kvôli finančným veciam, ale ja som skôr ten typ, že  ja chcem vyriešiť tie veci hneď a som skôr taký hrdý typ, že ani kvôli deťom by som neostala v nevydarenom manželstve. Keď je mama spokojná, tak sú všetci spokojní,“ odvetila  rázna východniarka.

Lucia Lapišáková je krásna žena.
Zobraziť galériu (9)
Lucia Lapišáková je krásna žena.

A ako je na tom teraz s mužmi? Zisťovali sme, či sa po jej boku už nevyskytuje nejaký nový muž. „Taký vážny vzťah s mužom, ktorého by som predstavila deťom – nie nemala, ale cítim sa byť ľúbená, nejakí nápadníci sú. Cítim sa byť obklopená pozornosťou a pohybujú sa v mojej prítomnosti aj muži,“ netajila blondínka.

Zaujímalo nás preto, čo by mal mať muž, ktorého by si pripustila bližšie k telu. „Ja neviem, aby som nepovedala niečo, a potom iné by mi chýbalo. Asi by ma mal zobrať aj s mojimi deťmi do rodiny, mal by mať zmysel pre rodinu, mala by tam byť tá vzájomná príťažlivosť, vášeň,  a potom určite aj tá racionálna stránka, aby sme to brali obaja seriózne, aj keď ja to slovo nemám moc rada. Mal by byť aj vtipný. No len aby sa mi to nesplnilo potom. Lebo ja som si raz povedala, že chcem deti a kľudne ich aj sama vychovám, a to sa mi aj potom stalo, takže neviem,“ dodala na záver herečka. 

Viac o téme: PanelákLucia Lapišáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu