Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráska z Paneláku dráždi v priesvitnom »prádielku«: Všetky oči na jej...!

Lucia Javorčeková Zobraziť galériu (5)
Lucia Javorčeková (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - Známe tváre sú čím ďalej, tým, povedzme, odhalenejšie. Živým dôkazom je aj Lucia Javorčeková (27), ktorá s odhaľovaním svojho tela nemá absolútne žiadny problém. Jej kariéra glamour modelky je totiž postavená najmä na fotení hore bez či úplne bez šiat. Pekelne odvážnou fotografiou sa brunetka pochválila aj včera. Mužské oči hypnotizovala kompletne presvitajúcimi vnadami!

Lucia Javorčeková zahviezdila pred pár rokmi svojou epizódnou postavou v jojkárskom seriáli Panelák. V súčasnosti sa však živí ako glamour modelka, propaguje luxusnú bielizeň, plavky a fotí šteklivé umelecké akty. Brunetka je navyše majiteľkou priam božského tela, a tak niet divu, že mnohí páni sú z nej doslova hotoví.

Mužskú predstavivosť napružila aj včera, keď na sociálnej sieti zverejnila ďalší poriadne horúci záber. Brunetka so sexepílom, ktorého má na rozdávanie, si tentoraz zapózovala v transparentnom „prádielku“, v ktorom dokonale vynikli jej najväčšie ženské zbrane.

Spod tenučkej čipkovanej látky jej totiž bolo vidno nielen presvitajúce bradavky, ale i kompletne holé vnady. Hriešnu foto samozrejme nezabudla okoreniť aj vzrušujúcou pózou. Pri pohľade na odvážnu krásku treba skonštatovať, že jej fotografie môžu smelo konkurovať aj titulkám prestížnych pánskych časopisov.

Viac o téme: Lucia Javorčeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu