Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Surovcová v priesvitnej podprsenke: Pozrite, Gáborík má doma riadnu sexi kosť!

Ivana Surovcová a Marián Gáborík Zobraziť galériu (6)
Ivana Surovcová a Marián Gáborík

BRATISLAVA - Odvaha jej nechýba! Krásna a sexi tanečnica Ivana Surovcová (30) patrí bezpochyby k najkrajším ženám nášho šoubiznisu. To, že je sexi kosť, môžu jej fanúšikovia obdivovať aj na sociálnej sieti, kde si pridáva aj zvodné a dráždivé fotografie. Nedávno zverejnila fotografiu, na ktorej je v priesvitnej podprsenke, a tá rozhodne rozhýbe fantáziu mnohým mužom.

Ivana Surovcová je už 6 rokov zadaná. Pár tvorí s úspešným hokejistom zámorskej NHL Mariánom Gáboríkom, ktorého si čochvíľa zoberie aj za manžela. Známemu športovcovi bezpochyby mnohí chlapi závidia. Má po svojom boku jednu z najkrajších Sloveniek.

O tom, že je naozaj krásna, niet pochýb. Dôkazom sú aj mnohé jej fotografie na sociálnych sieťach, kde Ivana vystavuje svoje dokonalé krivky na obdiv. Nedávno pridala záber, na ktorom je spod trička trčí priesvitná podprsenka.

Pri pohľade na krásku odetú v tomto dráždivom kúsku bielizne sa mnohým mužským fanúšikom určite podlomia kolená. Niet sa čo čudovať, blondínka je sexi kosť snáď vo všetkom, čo si oblečie. Nehovoriac o zvodnej priesvitnej bielizni. Marián vie o tom, určite svoje...

Ivana Surovcová v priesvitnej podprsenke.
Zobraziť galériu (6)
Ivana Surovcová v priesvitnej podprsenke.

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu