Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dramatický zážitok českej moderátorky: Prišla o prsia!

Štěpánka Decastelo prišla o svoju pýchu. Zobraziť galériu (5)
Štěpánka Decastelo prišla o svoju pýchu. (Zdroj: Facebook/Instagram Š.D.)

PRAHA - Odstránili jej ich! Česká televízna moderátorka Štěpánka Decastelo (36) bola známa svojím obrovským silikónovým poprsím. Nedávno však o svoju pýchu prišla. Pre roztrhnutý implantát a silný zápal musela totiž podstúpiť náhlu operáciu oboch prsníkov. Z dramatického zážitku sa spamätáva doteraz!

Moderátorka českej televízie Barrandov Štěpánka Decastelo sa chválila so svojím napumpovaným poprsím pri každej možnej príležitosti. V spoločnosti, ale i v súkromí preferovala vyzývavé kúsky, v ktorých vzbudzovala pozornosť a jej silikónové vnady boli dlhé roky doslova jej najväčšou pýchou.

Tomu všetkému je už ale koniec. Temperamentná ryšavka musela totiž v týchto dňoch pre viaceré problémy podstúpiť akútnu operáciu oboch prsníkov. „Museli mi ich vziať. Nemám prsia. Je to asi 14 dní. Nie som vo svojej koži,“ smutne priznala Štěpánka.

„Jeden z implantátov mi praskol a v druhom prsníku sa mi niečo vytvorilo. Bolo to o päť minút dvanásť. Vedela som o tom, bola som pod dohľadom lekárov, ale v posledných dvoch mesiacoch sa to vyhrotilo,“ opísala dramatické chvíle moderátorka, ktorá mala silikóny v tele dlhých 16 rokov.

No hoci jej obrovské silikóny spôsobili nepríjemné ťažkosti a po ich odstránení má svoje prsia stále pekne vymodelované, ďalšiu plastiku paradoxne vôbec neodmieta. „Za pol roka sa rozhodnem, či budeme zasa zväčšovať, alebo to necháme tak,“ uzavrela pre Blesk.cz Decastelo.

 

Viac o téme: Štěpánka Decastelo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu